Φωτιά στην κορυφή (βιντεο)

Νίκη στο 95' η Άρσεναλ επί της Λέστερ.

Με γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 95' η Άρσεναλ έκανε ανατροπή και νίκησε με 2-1 την Λέστερ, έτσι την πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Η Λέστερ πήγε για ένα ακόμη θαύμα στο Λονδίνο, αλλά η Άρσεναλ λυτρώθηκε με γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ στο 95' και κάνοντας ανατροπή νίκησε με 2-1 τον πρωτοπόρο, πλησιάζοντάς τον στους 2 βαθμούς.

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά που σταμάτησε ο Πετρ Τσεχ, αλλά στο 45' με εκτέλεση

πέναλτι νίκησε τον Τσέχο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τις "αλεπούδες".

Αυτό ήταν το 19ο γκολ του Άγγλου επιθετικού, αλλά το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος, το κέρδισε ακριβώς, καθώς πέναλτι δεν υπήρχε.

Στο 54' η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι έμεινε με 10 παίκτες, καθώς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Ντάνι Σίμπσον και η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Θίο Γουόλκοτ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61' και στο 70' ισοφάρισε, ενώ ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με τον Κάσπερ Σμάιχελ να κάνει μεγάλο ματς.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ μπήκε στο 83' και στην τελευταία φάση του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Είχαν δοθεί 4 λεπτά καθυστερήσεων, η Άρσεναλ κέρδισε φάουλ από δεξιά και έχοντας περάσει στο 95ο λεπτό ο Μεσούτ Εζίλ εκτέλεσε και έδωσε μία ακόμη ασίστ, με τον Γουέλμπεκ να βρίσκει όσο έπρεπε την μπάλα με το κεφάλι για να την στείλει στα δίχτυα του Σμάιχελ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί (46' Τσέιμπερς), Μονρεάλ, Κοκελέν (61' Γουόλκοτ), Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (83' Γουέλμπεκ), Ζιρού.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχερ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρίνκγουοτερ, Καντέ, Μαχρέζ (58' Βασιλέβσκι), Ολμπράιτον (83' Κινγκ), Οκαζάκι (61' Γκρέι), Βάρντι.

FT - VIDEO (Premier League): Arsenal 2-1 Leicester City Football ClubAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, February 14, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα