Βραβείο «Business Unusual» έλαβε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Τιμητική βράβευση για την «ασυνήθιστη» επιχειρηματική του δραστηριότητα έλαβε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Ως επιχειρηματίας που βλέπει "έξω από το κουτί" ο κ. Θεοδωρόπουλος τιμήθηκε με το βραβείο Business Unusual από το Αμερικανικό Κολλέγιο Alba.

Με φόντο την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΕΒ ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου ότι «παρά την ύπαρξη προβλημάτων παραμένω αισιόδοξος

για την πορεία των επιχειρήσεων μας και της χώρας και η αισιοδοξία μου στηρίζεται στην προσαρμοστικότητα του Ελληνα, στην απαράμιλλη ομορφιά της πατρίδας μας, αλλά και στο ένστικτο της επιβίωσης που κατάφερε να μας κρατήσει ζωντανούς»

Πρόσθεσε ακόμα ότι «το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, ο κόσμος αλλάζει με ταχύτητα στην οποία δεν είμαστε εξοικειωμένοι, με νέες προκλήσεις να εμφανίζονται στη ζωή μας καθημερινά».

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος διευθύνει σήμερα τον όμιλο τροφίμων Bespoke SGA Holdings τον οποίο ίδρυσε στις αρχές του 2022 εξαγοράζοντας την εταιρεία αλλαντικών Νίκας, τη σοκολατοποιΐα ΙΟΝ, την εταιρεία έτοιμων γευμάτων Αμβροσία καθώς και την εταιρεία Ελληνικοί Χυμοί. Συνολικά, ο όμιλος απασχολεί 1.500 εργαζομένους.

#Σπύρος_Θεοδωρόπουλος #βραβείο #βράβευση
Keywords
Αναζητήσεις
vraveio-business-unusual-elave-o-spyros-theodoropoulos.htm,
Τυχαία Θέματα