Survivor 14/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Survivor 14/5 spoiler: Διαφορετικό είναι πλέον το Survivor 2024. Η 19η εβδομάδα του Survivor είναι αλλιώτικη από τις άλλες. Οι Τούρκοι δίνουν τη βοήθειά τους τις επόμενες δύο εβδομάδες σε μιξ αναμετρήσεις. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές;

Δεν είναι πλέον εύκολο να βρούμε το Survivor spoiler. Ο Ατζούν δεν ήθελε το παιχνίδι να γίνει ατομικό τόσο γρήγορα. Διότι, το ενδιαφέρον θα είχε χαθεί. Πολύ δύσκολο να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας είναι η αλήθεια. Διότι, οι ομάδες

θα αλλάζουν κάθε φορά.

Η Γεωργία θα έχει το οριστικό Spoiler μέσα στη μέρα. Μέχρι τότε όμως θα κάνουμε την εκτίμησή μας, αυτή τα φορά πιο δύσκολη από άλλες.

Ωραίος στίβος μάχης και τελικός στόχος αυτός που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Παρακολουθήσαμε σε Live μετάδοση όλη τη διαδικασία. Γενικώς, έχει πολλούς ωραίους τελικούς στόχους στους στίβους μάχης το Survivor 2024.

Οι Μπλε έχουν επανέλθει για τα καλά και χτίζουν ξανά το δικό τους νικηφόρο σερί. Μετά από μεγάλα ντέρμπι, μετρούν δύο στις δύο ασυλίες, αναγκάζοντας του Κόκκινους να βγάλουν δύο παίκτες στον… τάκο.

Survivor 14/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα