Με μάσκες η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

11:55 5/8/2020 - Πηγή: In.gr

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να εγκατασταθεί στη Νάξο, όπου πήγε για ολιγοήμερες διακοπές και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επιστρέφει στην Αθήνα για την ορκωμοσία των νέων μελών (αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών) της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, η κυρία Σακελλαροπούλου θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη το πρωί (με πτήση ενός Σούπερ Πούμα) και θα αναχωρήσει επιστρέφοντας στη Νάξο με το ίδιο ελικόπτερο αμέσως μετά την ορκωμοσία. Θα

έχει με την ευκαιρία της ορκωμοσίας και μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού οι συναντήσεις Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας γίνονται πλέον ανελλιπώς μία φορά τον μήνα.

***
Οι νέοι αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί θα προσέλθουν στο Προεδρικό Μέγαρο με μάσκα, αφού ο χώρος θα είναι κλειστός. Μάσκες θα έχουν και τα πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντός τους που θα κληθούν να παρακολουθήσουν την τελετή. Μάσκα θα έχει και ο Πρωθυπουργός. Αλλά την ώρα της ορκωμοσίας θα βγάλουν τις μάσκες και θα τις ξαναβάλουν αμέσως μετά. Θα είναι η πρώτη φορά που ορκίζονται μέλη της κυβέρνησης και θα κρατούν τις αποστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα