Για τη νίκη και στο Ολυμπιακό Ράλλυ πάει η On Sale Rally Team

Οι Σωκράτης Τσολακίδης και Γιώργος Πολυζώης με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale, «κουβαλώντας» τον αριθμό Νο1 στις πόρτες τους αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα ο οποίος προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της ομάδας και του πληρώματος, το οποίο φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος

είναι ακόμα μία διάκριση η οποία θα πιστοποιήσει την ανταγωνιστικότητα της On Sale Rally Team. Καινοτομία του φετινού αγώνα είναι η διεξαγωγή shakedown στην ειδική διαδρομή «Λάλα» το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10:00.

Εκεί το πλήρωμα της On Sale Rally Team θα πραγματοποιήσει τις τελικές ρυθμίσεις στο Skoda Fabia Rally2 evo ώστε να είναι έτοιμο για τον κυρίως αγώνα. Λίγες ώρες αργότερα οι Σωκράτης Τσολακίδης – Γιώργος Πολυζώης θα βρεθούν με το Skoda Fabia Rally2 evo το οποίο είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, Σάκη Καράγιωργα όπου πλήθος κόσμου θα παρακολουθήσει την Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

To 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 79,48 αγωνιστικών χιλιομέτρων με το καθαρά αγωνιστικό μέρος να ξεκινά το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου. Την Κυριακή τα αγωνιστικά θα κατευθυνθούν αρχικά στην ειδική διαδρομή «Φολόη» (12,50 χλμ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, ενώ δύο φορές θα διέλθουν από την ειδική διαδρομή «Γραίκα» (13 χλμ.), και «Αλφειούσα» (14,24 χλμ.).

Τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα ανέρχονται σε 368,63 με τα 289,15 χιλιόμετρα να είναι απλών διαδρομών. Ο οδηγός, Σωκράτης Τσολακίδης, δήλωσε πως “Ο αγώνας στον Πύργο θα είναι διαφορετικός καθώς το τερέν δεν είναι ίδιο με αυτό της Θήβας. Εμείς μετά το επιτυχημένο μας ντεμπούτο θέλουμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα συνδυαστεί με μία καλή εμφάνιση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα