Ιβάνοβιτς: "Αν μπει ομάδα από το Ντουμπάι στην EuroLeague, θα πρέπει να αλλάξουμε το όνομα της λίγκας"

Η ένταξη ομάδας από το Ντουμπάι στην EuroLeague φαίνεται να πλησιάζει, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο να έχει αποκαλύψει ότι είναι απίθανο να συμβεί αυτό την σεζόν 2024/25, όπως και ότι έχει πέσει στο τραπέζι από τα ΗΑΕ να φιλοξενήσουν το Final Four της τριετίας 2025-2027 έναντι αστρονομικού ποσού.

Ενώ όμως μοιάζει πιθανό τελικά κάτι τέτοιο να συμβεί την

σεζόν 2026/27, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα "El Correo" τόνισε ότι ένα από αυτά τα πράγματα που πρέπει να τεθούν επί τάπητος είναι το... όνομα της λίγκας. Ο λόγος, προφανής, αφού το Ντουμπάι βρίσκεται στην Ασία.

"Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε αυτό, όλα δείχνουν ότι τελικά θα υπάρξει ομάδα (σ.σ στο Ντουμπάι" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Μπασκόνια, για να προσθέσει με νόημα: "Αν αυτό φέρει ποιότητα στην λίγκα, τότε είναι καλό. Δεν θα μπορούμε όμως πλέον να την αποκαλούμε (σ.σ την λίγκα) EuroLeague. Θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο όνομα για την λίγκα".

Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποφασίσουν στην ABA League αν θα εντάξουν έναν αραβικό σύλλογο στο πρωτάθλημα, σε ένα βήμα που κρίνεται απαραίτητο προκειμένου μία ομάδα από το Ντουμπάι να ενταχθεί στην EuroLeague, αφού πρέπει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα