Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι οδηγίες των ερυθρόλευκων στους κατόχους εισιτηρίων στις court seats

Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR (14/3, 19:45, Novasports Prime και Match Center στο SPORT24) εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, προειδοποιώντας τους κατόχους εισιτηρίων σε θέσεις περιμετρικά του παρκέ για τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν δημοσιεύσει την τιμωρία που θα υποστεί

η ομάδα , σύμφωνα με τη νέα διάταξη του νέου Πειθαρχικού Κανονισμού, η οποία προβλέπει ποινή 1-2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται οι εξής οδηγίες:

"Παρακαλείσθε όπως κάθεστε μόνο στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό σας και, όποτε, σας ζητηθεί, να το επιδεικνύετε". "Να είστε καθισμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα και να βγαίνετε έξω μόνο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου" "Μη βγάζετε φωτογραφίες με φλας" "Να μην έχετε μαζί σας μεγάλα αντικείμενα, όπως πινακίδες, πανό, σημαίες, selfie sticks κτλ" 'Η γηπεδούχος ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τους οπαδούς που δεν τηρούν τους κανονισμούς, όχι μόνο από τη θέση τους αλλά και από το γήπεδο. Μπορεί επίσης να τους επιβάλλει πρόστιμο καθώς επίσης και την απαγόρευση εισόδου τους σε μελλοντικούς αγώνες".

Δείτε τις οδηγίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Keywords
Τυχαία Θέματα