Θέαμα και καμμένα λάστιχα με 63 συμμετοχές στο Drift Λαμίας 2024

12:09 9/5/2024 - Πηγή: Sport 24

Ο τρίτος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη συμμετοχή 63 οδηγών, οι οποίοι θα προσφέρουν ατελείωτη πλαγιολίσθηση στους φίλους του σπορ που θα βρεθούν το διήμερο στη Λαμία.


Οι θεαματικότεροι οδηγοί των τριών κατηγοριών Drift 1, Drift

2 και Drift 3, θα αγωνιστούν σε μία εντυπωσιακή διαδρομή η οποία στήθηκε ήδη στην Π.Ε.Λ., ώστε να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές. Όσον αφορά τις επιμέρους κατηγορίες, στην κατηγορία Drift 1, 22 οδηγοί θα «παλέψουν» για τη νίκη στην τρίτη στροφή του πρωταθλήματος.

Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος.


Στη Λαμία αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει το εξαιρετικό αυτό θέαμα το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των 63 οδηγών που θα λάβουν μέρος στον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, οι οποίοι υπόσχονται πλούσιο θέαμα με τα περάσματά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα