Τρόμος στον αέρα για την Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου: Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο της αποστολής

Η Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου πέρασε μια περιπέτεια στον αέρα, καθώς το αεροπλάνο που είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε χτυπήθηκε από κεραυνό και μάλιστα δις.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Καισαρεία, προκειμένου να φανεί σε τι κατάσταση ήταν το αεροσκάφος. Ευτυχώς όλοι οι επιβάτες της πτήσης ήταν καλά στην υγεία τους και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

"Το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ, που θα παίξει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε

την Κυριακή εκτός έδρας, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές κατά την πτήση της για την Κωνσταντινούπολη. Συνεχίζονται οι διαδικασίες δοκιμών στο αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μας περιμένει στο αεροδρόμιο για να επαναπρογραμματιστεί η πτήση", δήλωσε στα Μέσα της Τουρκίας ο εκπρόσωπς Τύπου της Καϊσέρισπορ.

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και παρότι οι παίκτες ήταν δυστακτικοί να ανέβουν στο αεροπλάνο, η Καϊσέρισπορ πέταξε για την Κωνσταντινούπολη και προσγειώθηκε ομάδα, με την τουρκική ομάδα να ανεβάζει VIDEO της προσγείωσης στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα