Η Lana στη Μαλακάσα

Μεγάλη η σημερινή ημέρα για το Rockwave Festival, καθώς στη μεγάλη σκηνή λίγο μετά τις 10μμ θα βγει η 26χρονη Lana Del Rey, που αποτελεί το πιοδυνατό όνομα του φετινού φεστιβάλ.

Πριν από την ιέρεια του χιπ θα εμφανισθούν οι ιστορικοί ποστ πανκ θησαυροί Echo and the Bunnymen,

οι The Subways και ο δικός μας Gautier.

Στην άλλη σκηνή, την vibe, headliner είναι οι χεβιμεταλλάδες από τη Φλόριντα Iced Earth. Προηγούνται οι thrasers Suicidal Tendencies και οι Σουηδοί death-μεταλλάδες At the Gates. Το Rockwave ανοίγουν στις 12.15 οι Θεσσαλονικείς Phycho Choke και οι Σπαρτιάτες Black Hat Bones.

Η τιμή των εισιτηρίων σήμερα ξεκινά από τα 33 ευρώ και για ανέργους 22.

Κατά τη χθεσινή δεύτερη ημέρα του Rockwave Festival τα δύο headliner συγκροτήματα, οι Ska-P και οι Saxon επιβεβαίωσαν τη φήμη τους.

Το «αντικαθεστωτικό» ska punk group απο τη Μαδρίτη οι Ska-P, γεμάτο ενέργεια δεν άφησε στιγμή τον κόσμο να χαλαρώσει.

Δενέλειψε και η αναφορά του frontman του συγκροτήματος στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία, την περιφέρεια της Ευρώπης, όπως τις αποκάλεσε, επισημαίνοντας τη σημασία της ελευθερίας της σκέψης.

Από την άλλη, οι Βρετανοί Saxon, οιοποίοι έχουν ξανάρθει στο Rockwave, εμφανίστηκαν στην σκηνή και παρουσίασαν όλα τα τραγούδια τους, χωρίς να πάψουν ούτε μια στιγμή να λένε στους θεατές πόσο χαίρονται που βρίσκονται στο φεστιβάλ.

Επίσης,χθες από την σκηνή πέρασαν μεταξύ άλλων ο Marky Ramone και το group τουBlitzkrieg, οι δικοί μας 1000Mods και οι Γερμανοί thrasers, Kreator.

Κατάτ' άλλα, η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη, ίσως να φταίει οχώρος που είναι μεγάλος, ίσως τα ονόματα σε συνδυασμό με την τιμή των εισιτηρίων, ίσως το ότι ήταν Κυριακή.....

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα