«Ο λαός θα θυμηθεί το ΚΚΕ»

Αρνητικό για το λαό, που όπως είπε, έχει δοκιμαστεί βαριά από την οικονομική κρίση και τα μέτρα που ακολούθησαν, χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

«Ο λαός θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του», τόνισε η κ. Παπαρήγα.

«Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια
κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης σε μια τόσο κρίσιμη φάση που απαιτεί γραμμή ρήξης θα οδηγούσε αργά ή γρήγορα σε μεγάλη ήττα του κινήματος» είπε η κ. Παπαρήγα προσθέτοντας ότι «η συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση αφερέγγυα με δύο πρόσωπα, ένα στο εσωτερικό και ένα στο εξωτερικό, θα αποτελούσε άλλοθι για τον συμβιβασμό του λαού και την ευθυγράμμιση της κυβερνητικής πολιτικής με τα συμφέροντα των μονοπωλίων»

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι ο λαός στην πορεία θα θυμηθεί τα ζητήματα που έθεσε το ΚΚΕ για την κρίση και την Ευρωζώνη, καθώς και για το ενδεχόμενο εμπλοκής της Ελλάδας σε πόλεμο ιδιαίτερα μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι «πιστεύουμε πως θα μετρήσουν τις συνέπειες και εκείνοι που αν και εκτιμούν τις θέσεις και τον ρόλο του ΚΚΕ δεν το ψήφισαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα