Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου

Το PSI, η προθεσμία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη, το σχέδιο της κυβέρνησης για την επιστροφή των καταθέσεων, η λίστα των πολιτικών που μετακίνησαν χρήματα σε τράπεζες του εξωτερικού, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κρυφτούλι με τα εμβάσματα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "την ώρα που στη Βουλή παίζεται το παιχνίδι «ποιός είναι ο εκατομμυριούχος», αποκαλύπτεται ότι δεν

είναι μόνο ένας ο πολιτικός που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό εντός του 2011, αλλά πολλοί περισσότεροι".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ βουλευτές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ράπισμα στο σάπιο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα συνιστά η απόφαση του υπουργού Οικονομικών να παραδώσει στον Πρόεδρο της βουλής όλα τα ονόματα των βουλευτών που είτε αυτόνομα είτε μέσω παρένθετων προσώπων έβγαλαν κεφάλαιά τους στο εξωτερικό".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η λίστα που καίει".

Η εφημερίδα γράφει ότι "φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανακοινώνοντας ότι δεν είναι μόνο ένα το πολιτικό πρόσωπο που έβγαλε το 2011 χρήματα στο εξωτερικό".

ΕΘΝΟΣ: "Λίστα φωτιά με τους βουλευτές της δραχμής".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πλήρη κατάλογο των βουλευτών που μετακίνησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού αποκάλυψε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος. Πρόκειται για εμβάσματα που εστάλησαν τον Μάιο του 2011, όταν η κρίση βρισκόταν στην κορύφωσή της και χτυπούσε με σφοδρότητα ιδίως τα λαϊκά στρώματα του πληθυσμού".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Η ρωσικη «Πράβδα» ...μελετάει Παΐσιο!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "οι γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές προβλέψεις της «Πράβδα», εναρμονίζονται πλήρως με τις προφητείες σοφών γερόντων της Ορθοδοξίας, όπως του πατρός Παϊσίου, και άλλων γερόντων του Αγίου Ορους".

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (απεργιακό φύλλο των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία): "Ευρώπη δίχως μέλλον. Βουλιάζουν στη λιτότητα οι λαοί".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "Quo vadis, Europa; Η κρίση χρέους διαλύει την κοινωνική συνοχή. Η πολιτική της λιτότητας, αντί να μειώνει, αυξάνει το δημόσιο χρέος. Ακόμα και το θεωρούμενο μέχρι πρότινος «καλό» παιδί της τρόικας, η Πορτογαλία, βαδίζει στα χνάρια της Ελλάδας, περιμένοντας το πράσινο φως από τον Σόιμπλε, για να αναθεωρήσει το πρόγραμμά της".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κρυφή συμφωνία Βενιζέλου - ΔΝΤ για νέους φόρους".

Η εφημερίδα γράφει ότι "τα αντιαναπτυξιακά φορολογικά μέτρα που έχει προτείνει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από το φθινόπωρο του 2011 επιθυμεί να μεταφέρει στο ελληνικό Δίκαιο ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος!".

ΕΣΤΙΑ: "Μεγάλο λάθος οι πρόωρες εκλογές".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχει ανάγκη λαϊκής εκτονώσεως και ότι πρέπει απαραιτήτως να διενεργηθούν πρόωρες εκλογές. Οι πρόωρες εκλογές αποτελούν μεγάλο λάθος και μπορεί να οδηγήσουν τον τόπο σε χειρότερες περιπέτειες".

Η ΑΥΓΗ: "Πρώτα τα ταμεία, μετά οι δανειστ

Keywords
Τυχαία Θέματα