BOMΒΑ:Η ΒΑΝΔΗ παίρνει τη θέση της ΒΙΣΣΗ στο VOICE?

23:00 14/11/2013 - Πηγή: TVNea
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο ώστε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The Voice! Η αλήθεια είναι πως οι πρώτες επαφές για το πολυαναμενόμενο talent show που σαρώνει σε τηλεθέαση σε όσες χώρες προβάλλεται είχαν γίνει από τον Σεπτέμβριο, ενώ αυτές τις μέρες είναι προγραμματισμένο το επίσημο της ραντεβού με το κανάλι του Αμαρουσίου. Οι πληροφορίες μου λένε μάλιστα πως η Δέσποινα δεν έχει καμία αντίρρηση να βρεθεί δίπλα στην Άννα Βίσση, που επίσης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Λάτσιο (όπως άλλωστε και
ο Αντώνης Ρέμος που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τις δύο συναδέλφους του). Άρα αυτό που απομένει τώρα είναι να δεχτεί και η Άννα Βίσση έτσι ώστε να απολαύσουμε την πιο εκρηκτική κριτική επιτροπή που θα έχει γίνει ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση!
Την ίδια στιγμή οι φήμες λένε πως η Δέσποινα σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από τη Spicy (και μάλιστα έχει ενημερώσει και τον Φοίβο για τις προθέσεις της). Έχοντας δεχτεί προτάσεις από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, η ίδια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Heaven, την εταιρία του ομίλου ΑΝΤ1 με την οποία έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της. Αν σε όλα προσθέσουμε και το νέο της τραγούδι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και θα κάνει πολύ αίσθηση, όπως μαθαίνουμε, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να επιστρέψει δυναμικά στον θρόνο της! (του Νίκου Γεωργιάδη, entertv)

To ΤVNEA απλώς αναδημοσιεύει το ρεπορτά,δεν το υιοθετεί.Αν επαληθευτεί ωστόσο, μιλάμε για ΒΟΜΒΑ, μιας και η ίδια η Βίσση είχε ανακοινώσει πως είναι 'πολύ κοντά στο ναι'.
Keywords
Τυχαία Θέματα