Promo μέσω social media για τα νέα σίριαλ του MEGA!Πώς τα πάνε;

10:17 12/9/2011 - Πηγή: TVNea
Ναι μεν η φετινή σεζόν θα ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου (όσον αφορά τον τομέα μυθοπλασίας) αλλά το πρόμο των σειρών έχει ξεκινήσει ήδη.Τουλάχιστον στα social media.Την αρχή έκανε το MEGA που έφτιαξε επίσημες σελίδες για τις 5 ολοκαίνουριες παραγωγές του.


Το ''Πίσω στο σπίτι'' είναι ένα απο τα γερά χαρτιά του σταθμού και ποντάρει πολλά.Αν και προστέθηκε στο πρόγραμμα (σχεδόν) τελευταία στιγμή, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα μέλη.Συγκεκριμένα 173 άτομα έχουν κάνει like.

Στην
συγκεκριμενη σειρα προκειται να δούμε  comeback: της ανανεωμένης Μαρίας Καβογιάννη,του Θοδωρή Αθερίδη,της Νίκης Αναστασίου (Αφρούλα από την 2η χρονιά των ''Ευτυχισμένων''),Χρήστου Σπανού,Αποστόλη Τότσικα,Θανάση Τσαλταμπάση,Άννας Μενενάκου,Τζένης Θεωνά και της Ζώγιας Σεβαστιανού.

Δεύτερη με τα μέχρι τώρα προγνωστικά,έρχεται η νέα καθημερινή σειρα του Δημήτρη Αρβανίτη,με τίτλο ''Κλεμμένα όνειρα'',σε σενάριο Άννας Ανδριανού.
Τα μέλη που έχουν συγκεντρωθεί είναι 162 και φαίνεται να ανυπομονούν για το συγκεκριμενο χτυπημα.
Πρωταγωνιστούν:Αλέξανδρος Σταύρου,Ελισσάβετ Μουτάφη,Λίλη Τσεσματζόγλου,Βάσω Λασκαράκη,Ορφέας Παπαδόπουλος,Κωνσταντίνος Λάγκος,Άντα Λιβιτσάνου,Ορέστης Τρίκας,Δημήτρης Λιακόπουλος και άλλοι.Τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα στην εβδομάδα.


Στην 3η θέση βρίσκονται οι επίσης φιλόδοξοι ''Βασιλιάδες'' με τους:Κόκλα,Σκιαδαρέση,Δούκα,Ανδρίτσου,Ορφανού,Καραγιάννη και άλλους πολλούς να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.Εχει κερδισει πολλα απο τα στελέχη του καναλιού και όπως φαίνεται ακόμα 158 άτομα που έχουν κάνει like. Αλλο ενα δυνατό χαρτί ακούει στο όνομα ''Γιάννης Μπέζος'' που φέτος θα είναι....''Κλινική περίπτωση''.
Ενώ στο κανάλι πιστεύουν σε νέα ''τρελά'' νούμερα τηλεθέασης, μόλις 84 άτομα έχουν δώσει την ψήφο τους.
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ενώ παίζουν επίσης:Ευαγγελία Μουμούρη,Ζωη Ρηγοπούλου,Τάσος Νουσιας,Γιάννης Καπετάνιος,Ευγενία Παναγοπούλου,Μάρκος Λεζές,Γιώργος Δάμπασης,Γιάννα Παπαγεωργίου και πολλοί ακόμα.

Απογοητευτικά δείχνουν να είναι όμως τα ηλεκτρονικά μαντατα για το ''Με λενε Βαγγέλη''.Αν και μπήκε τελευταίο στον χορό των πρόμο,έχει καταφέρει να έχει 27 ''ψήφους''.Η σειρα ξεκίνησε πολύ νωρίς για να βγαινε την προηγούμενη σεζόν,έχει τα περισσότερα επεισόδια έτοιμα,ενώ θα δούμε την MEGAλη επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.Μαζί του θα είναι και ο Μάκης Παπαδημητρίου με τον Μιχάλη Αφολαγιάν,ενώ τους γυναικείους ρόλους κρατούν η Κλέλια Ρένεση και η Άννα Δημητρίεβιτς. Βέβαια,αυτά τα αποτελέσματα δεν σημαίνουν τίποτα.Οι μέρες που εχουν βγει στον ''αερα'' του facebook είναι πολύ λίγες,ενώ μέχρι να προβληθούν και τα επίσημα τρέιλερ δεν αποκλειεται να εχουμε κάποια ανατροπή. Πληκτρολογείτε στο facebook τον τίτλο κάθε σειράς και σας παραπέμπει εκεί.Στο group κάθε σειράς θα δειτε και το link για το twitter.Εσείς που θα δώσετε την ψήφο σας???
Keywords
Τυχαία Θέματα