Αlpha - Εκτόξευση: Σκίζει στον ψυχαγωγικό τομέα και αφήνει Mega και Ant1 να "σφάζονται" για τα πρωινάδικα

11:30 15/10/2013 - Πηγή: TVNea
Το πιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό θέμα αυτών των ημερών είναι φυσικά η καθημερινή μάχη στη πρωινή ζώνη ανάμεσα σε Mega και Ant1. Πολύ λογικό, αφού εκεί υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν και άλλα τόσα να αναλυθούν. Η πραγματικότητα όμως δικαίωνει τον Alpha. Καθώς οι μέρες περνούν, "Ελένη" και "Δέστε
τους" ανεβάζουν στροφές κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους τηλεθεατές. Παρά το μετριοπαθές σε αποδοχή και άνευρο σε ιδέες ξεκίνημά τους, οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Alpha, αποδεικνύουν ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στις ζώνες τους-ειδικά στα νεανικά κοινά-. Το γεγονός ότι το κανάλι δεν διαθέτει ζωντανή πρωινή εκπομπή αφήνει το περιθώριο στις εκπομπές του να ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν στην ενδιαφέρουσα αυτή ζώνη, αποκομίζοντας έτσι μόνο κέρδη.

Aν επιπρόσθετα αναλογιστούμε την εξαιρετική ως σήμερα πορεία του "Μες στη καλή χαρά", του "Αννίτα SOS", καθώς και τις εκρηκτικές πρεμιέρες της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Σπύρου Παπαδόπουλου, είναι εύκολα αντιληπτό το πόσο θετικά ξεκίνησε η σεζόν για το κανάλι της Κάντζας."Ελληνοφρένεια" και "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" επιβεβαιώνουν απλώς τα προαναφερθέντα. Ο ψυχαγωγικός τομέας κυριολεκτικά σκίζει στον Alpha. Όσο το Mega και ο Ant1 θα παλεύουν για τη πρωτιά σε μία ζώνη χαμηλής δυναμικότητας-σε πραγματικό αριθμό τηλεθεατών-, αλλά υψηλού τηλεοπτικού κύρους-από όσο φαίνεται-, ο Alpha ανενόχλητος θα κερδίζει τις ζώνες στις οποίες προβάλλονται οι εκπομπές του. Σαφέστατα, τα δύο μεγάλα κανάλια δεν έχουν μπει ολοκληρωμένα στη φετινή σεζόν και πολλά θα αλλάξουν τις προσεχείς εβδομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα