Δημήτρης Ουγγαρέζος:Αυτό είναι το νέο του βήμα στον ΑΝΤ1 !

13:46 2/3/2016 - Πηγή: TVNea
Μετά το αρχικό μούδιασμα από το άδοξο τέλος της εκπομπής ''Spata Live'', ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώνει τα μανίκια και ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.Ο Tζώνη Καλημέρης,λοιπόν, πρότεινε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει ξεχωριστή εκπομπή τη στήλη #Ougachallenge ,που έκανε αίσθηση από την εποχή ακόμη του Μega, και μάλιστα να ξεκινήσει την προετοιμασία ώστε η πρεμιέρα της να γίνει σχετικά σύντομα.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, το #Ougachallenge θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.00 και θα έχει
διάρκεια περίπου μια ώρα. Βέβαια η ώρα εκείνη, θεωρείται ώρα… Alpha, καθώς τότε ξεκινά η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» που έχει «χτίσει» χρόνια το δικό της κοινό. Ωστόσο ο ΑΝΤ1 ευελπιστεί να καταφέρει μέσω του #Ougachallenge να κερδίσει το κοινό 15-44 που θέλει να δει κάτι διαφορετικό εκείνη την ώρα, όπως μια εκπομπή με χιούμορ και ταχύτητα - δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στον οποίον ο σταθμός πιστεύει πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σταθμός, μετά το σίριαλ "ΤΑΜΑΜ" είχε θεατρικές βραδιές και κυρίως παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή! Κατά συνέπεια, έτσι για το χιούμορ ή την ίντριγκα της ιστορίας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτή τη στιγμή «τρώει» τον Μάρκο Σεφερλή για να μπει «απέναντι» από τη Νικολούλη και να «ροκανίσει» νούμερα στο δυναμικό κοινό. Όπως μαθαίνω, ήδη σχεδιάζεται η εκπομπή που θα έχει 3 συνεντεύξεις, ίσως κάτι σχολιαστικό και φυσικά τις φάρσες του Σταμάτη Din Dan Done.

Πηγή:Yupiii.gr/Κλεοπάτρα Πατλάκηhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα