Είναι ζευγάρι η Μαίρη Νέγρη και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος?

18:01 9/1/2014 - Πηγή: TVNea
Είναι δύο φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω».
Στην προσωπική τους ζωή είναι δυο καλοί φίλοι, που δεν σταματούν να «πειράζουν» ο ένας τον άλλον, ακριβώς όπως έκαναν και στη φωτογράφιση για το ΥΟU.

Από τον ΤΑΣΟ ΜΕΡΓΙΑΝΝΗ

Στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» εκείνος είναι ο «Τάκης» που είναι ερωτευμένος με τη «Νατάσα» η οποία δεν ανταποκρίνεται στα αισθήματά του και παίζει μαζί του. Εκείνη, ως «Νατάσα», αποτελεί το... φανερό αντικείμενο του πόθου του και συνεχίζει να τον βασανίζει. Στην πραγματική ζωή ο Ανδρέας (που είναι μόλις 18 χρόνων)
και η Μαίρη (τον περνάει κατά έξι χρόνια) είναι δύο νέα παιδιά που η κοινή τους εμπειρία από την πρώτη τηλεοπτική δουλειά τους αλλά και οι σπουδές που κάνουν στην ίδια δραματική σχολή τους έφεραν πιο κοντά. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, τα παιδιά είναι δύο καλοί φίλοι με κοινή πορεία και ανησυχίες που βασανίζουν κάθε νέο στην εποχή της κρίσης. Ο Ανδρέας και η Μαίρη μιλάνε στο YΟU για τη μέχρι τώρα πορεία τους, τα όνειρά τους και την σχέση τους με τις έννοιες «πολιτική», σχέσεις» και «οικογένεια».

Περνάτε όλη τη μέρα μαζί. Είστε μαζί στη δραματική σχολή, μαζί στα γυρίσματα... Είστε φίλοι και εκτός πλατό;

Μαίρη: Είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχουμε και πολύ χρόνο για να βγαίνουμε εκτός σχολής ή γυρισμάτων.

Ανδρέας: Είμαστε όλη τη ημέρα μαζί, αλλά μας χωρίζουν δύο πόρτες, γιατί είμαστε σε διαφορετικές τάξεις στη σχολή. Με τη Μαίρη ταιριάξαμε αμέσως όχι μόνο εξαιτίας του ρόλου, αλλά και γιατί ζούμε μια παρόμοια εμπειρία, αφού είμαστε καινούριοι στο χώρο.

Θα μπορούσατε να είστε ζευγάρι στη ζωή όπως είστε στη σειρά;

Ανδρέας: Μπορεί να γινόταν και αυτό. Η Μαίρη είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Μαίρη: Δεν νομίζω. Έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι 24 και ο Ανδρέας 18. Δεν θα μπορούσα να τα φτιάξω με συνομήλικό μου, πόσω μάλλον με μικρότερο... Γενικά ερωτεύομαι κεραυνοβόλα. Σχεδόν πάντα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Αλλά θέλω ο σύντροφός μου να είναι μεγαλύτερος. Να έχει ζήσει πράγματα, να έχει εμπειρίες στη ζωή του ώστε να μου παρέχει ασφάλεια και να μαθαίνω πράγματα απ' αυτόν.

Ως «Τάκης» και «Νατάσα» στη σειρά περνάτε δύσκολη εφηβεία. Η δική σας εφηβεία πώς ήταν;

Μαίρη: Η εφηβεία μου ήταν ανάλογη με της «Νατάσας». Ήμουν πολύ αντιδραστικό και αυθόρμητο παιδί. Έκανα ό,τι μου κατέβαινε στο κεφάλι. Συνέχεια τσακωνόμουν με τους δικούς μου και γι' αυτόν το λόγο έκανα πράγματα από αντίδραση.

Ανδρέας: Είχα πολλά νεύρα στην εφηβεία μου. Ήμουν κι εγώ αντιδραστικός, και γενικά... χάλια - για τους άλλους όχι για μένα, εγώ μια χαρά περνούσα! Εάν δεν γινόταν αυτό που ήθελα... γινόταν της τρελής!

Έχει χρειαστεί να κάνετε άλλη δουλειά για να βγάλετε τα προς το ζην;

Μαίρη: Έχω δουλέψει ως πωλήτρια σε κατάστημα καλλυντικών, ενώ στα 16 μου -και πάλι από αντίδραση- για δύο εβδομάδες δούλεψα ως τραγουδίστρια! Οι γονείς μου τρελάθηκαν τότε τελείως. Τους έστειλα αδιάβαστους! Κατά βάθος, όμως, πιστεύω ότι χαίρονταν. Απλώς εγώ δεν είχα το μυαλό και την ωριμότητα να σκεφτώ τι ήταν αυτό που έκανα. Ό,τι μου έλεγαν να μην κάνω, το έκανα.

Ανδρέας: Δούλεψα στο μαγαζί του πατέρα μου, που έχει ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο Ίλιον, παράλληλα με το νυχτερινό σχολείο. Πήγα εκεί μόλις τελείωσα την Α΄ Λυκείου και έμεινα μέχρι τη Γ΄Λυκείου.

Μαίρη πριν από πέντε χρόνια είχες δηλώσει συμμετοχή στο «Next top model». Ήθελες να γίνεις μοντέλο;

Όχι, για τ' όνομα του Θεού! Μ' αυτό τον τρόπο έκανα την επανάστασή μου. Το είδα στην τηλεόραση και χωρίς να διαθέτω καν το ύψος -είμαι μόλις 1,63- είπα «εδώ θα πάω». Ακόμα και εάν με επέλεγαν, όμως, στην επόμενη φάση δεν θα πήγαινα.

Πώς αποφασίσατε να γίνετε ηθοποιοί;

Μαίρη: Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πήγαινα κοντά στην τηλεόραση, έδειχνα τους ηθοποιούς και έλεγα «κι εγώ θέλω»... Ο πατέρας μου ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο (είναι μουσικός) και με απέτρεπε από το να γίνω ηθοποιός. Μαζί με τη μητέρα μου ήθελαν να προστατέψουν το κοριτσάκι τους. Βέβαια, πριν από τη δραματική σπούδασα αισθητικός. Ήταν η δεύτερη επιλογή μου.

Ανδρέας: Το ήθελα από μικρός. Από τον «Κύκλο της κιμωλίας» του Μπρεχτ, που ήταν η πρώτη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχα με το σχολείο, σε ηλικία 10 ετών. Ποτέ δεν θαύμαζα, όμως, ηθοποιούς όπως η Μαίρη. Όταν έβλεπα μια ταινία, ζήλευα την ταινία όχι ηθοποιούς ή ρόλους.

Ως νέοι άνθρωποι πώς βλέπετε την πολιτικο-οικονομική κατάσταση ;

Μαίρη: Επειδή στενοχωριέμαι πολύ δεν βλέπω καν τηλεόραση. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν ξέρω εάν αυτό που θα ψηφίσω είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει.

Ανδρέας: Σιχαίνομαι την πολιτική και τους πολιτικούς! Τους βλέπω και μιζεριάζω. Είναι ένα αναγκαστικό κακό. Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό που έχει γίνει στην Ελλάδα. Μας έχουν κάνει -ακόμα κι εμάς που είμαστε ακόμα παιδιά- να φοβόμαστε. Είναι τραγικό. Με θυμάμαι στα 15 μου, όταν είχε ξεκινήσει η κρίση, να βλέπω ειδήσεις, να κλαίω και να σκέφτομαι το μέλλον μου. Αντί να παίζω στις αλάνες ή να διαβάζω για το φροντιστήριο σκεφτόμουν εάν στα 30 μου θα έχω δουλειά ή εάν θα έχω καταφέρει να κάνω οικογένεια.

Μένετε με τους γονείς σας;

Μαίρη: Ακόμα, ναι. Του χρόνου, όμως, σίγουρα θα μείνω μόνη μου.

Ανδρέας: Ναι.

Νιώθετε άτυχοι που το επαγγελματικό σας ξεκίνημα συμπίπτει με μια μεγάλη οικονομική κρίση;

Μαίρη: Φυσικά. Και όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά.

Ανδρέας: Νιώθω ακριβώς το αντίθετο. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που βγήκα μέσα στην κρίση. Πέρυσι που δεν υπήρχαν σίριαλ στην τηλεόραση, εγώ -ένα νέο παιδί που δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου- έπαιξα στα «Παντελόνια» από το πουθενά.

Ανδρέα, για τις ανάγκες του σεναρίου εμφανίστηκες γυμνός. Αισθάνθηκες άβολα;

Ανδρέας: Σύμφωνα με το σενάριο, έφτιαχνα φαγητό για τη Νατάσα (τη Μαίρη, δηλαδή) και μου κάηκε το σουφλέ. Πήραν φωτιά τα ρούχα μου και τα έβγαλα όλα. Αυτή ήταν η δεύτερη σκηνή που έκανα ποτέ στη ζωή μου και η πρώτη για τη Μαίρη. Για να το κάνω, συζήτησα για ώρα με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο και την βοηθό του. Ήμασταν στο μακιγιάζ με την Πηνελόπη Πλάκα και της έλεγα «δεν μπορώ να το κάνω». Μου είπε «μην αγχώνεσαι, θα βγούμε όλοι έξω για να είσαι πιο άνετος». Όταν μπήκαμε στο γύρισμα, ζήτησα να βγουν όλες οι γυναίκες έξω. Κάποια στιγμή, γύρισα και είδα όλους τους ηθοποιούς να μπαίνουν μέσα για να δουν την σκηνή. Τους έδιωξα όλους. Στο τέλος, δεν είχα πρόβλημα και κυκλοφορούσα και στο σετ γυμνός μέχρι να βάλω το μπουρνούζι!

Μαίρη εσύ θα εμφανιζόσουν γυμνή εάν ο ρόλος το απαιτούσε;

Μαίρη: Αυτήν τη στιγμή, θα απαντήσω με ένα «όχι». Δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. Εάν, όμως, ο σκηνοθέτης με πείσει και νιώσω ότι είναι κάτι αισθητικά όμορφο και όχι πρόστυχο, μπορεί και να το έκανα.

Είστε ερωτευμένοι αυτήν την περίοδο;

Μαίρη: (το σκέφτεται αρκετά...) Ναι, είμαι με κάποιον. Αλλά, η σχέση είναι ακόμα στην αρχή και δεν θέλω να λέω πολλά.

Ανδρέας: Δεν ξέρω. Είμαι μικρός για να κάνω σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση του τύπου: «Πάω στην τουαλέτα για μπάνιο. Για μισή ώρα δεν θα μπορώ να σου απαντήσω».

Αν δεν ήσασταν αυτοί που είστε ποιος ή ποια θα θέλατε να είστε;

Μαίρη: Η Τζένη Καρέζη. Θεωρώ ότι υπήρξε μια ταλαντούχα ηθοποιός. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω.

Ανδρέας: Δεν θα ήθελα να είμαι κάποιος άλλος, γιατί δεν ξέρω πώς θα ήμουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα