Εντυπωσιακός Έλληνας δηλώνει: «Για 4,5 χρόνια δεν έκανα σεξ»!

17:15 15/5/2016 - Πηγή: TVNea
Σε πολύ προσωπικές δηλώσεις προέβη ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστοπούλου, στο MAN-IFESTO του Join Us.

Ο λόγος για τον Τεό Θεοδωρίδη, ο οποίος παραχώρησε στον δημοσιογράφο μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε χωρίς δισταγμούς για πολύ προσωπικά του θέματα, την περίοδο που βρέθηκε στην φυλακή αλλά και το… σεξ!

Για τα συναισθήματα που βίωσε όταν μπήκε στην φυλακή, τόνισε: «Είναι ένας βομβαρδισμός αυτό που συμβαίνει τόσο στην ψυχή όσο και στο μυαλό. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ άσχημα για την εμπιστοσύνη που κατακρεούργησα ουσιαστικά με αυτό το μπλέξιμο των ανθρώπων που ήταν κοντά μου. Ήταν επιφανείς άνθρωποι, άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν, άνθρωποι που ετοιμάζαμε να κάνουμε διάφορες συνεργασίες. Και παρόλα αυτά είδα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα δίπλα μου».

Μάλιστα, αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την αποφυλάκιση του: «Όταν βγήκα δεν σκεφτόμουν τίποτα επαγγελματικά. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να περάσω ένα διάστημα χωρίς κανένα ερέθισμα. Πήγα τρεις μήνες σε μία παραλία με μία σκηνή και ήταν τόσο ωραία».

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του για το διάστημα που απείχε από το σεξ! Ο λόγος αποχής ήταν φυσικά η φυλάκιση του, η οποία τον κράτησε μακριά από αυτό για 4,5 χρόνια.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα