Φως στο τούνελ στο Mega!

10:01 6/2/2016 - Πηγή: TVNea
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και εν μέσω πιέσεων ξεκινά στο Mega ο κρίσιμος μήνας της τελικής προθεσμίας για την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Στο τούνελ των διαπραγματεύσεων φαίνεται ένα φως!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν που αναφέρει η Realnews, οι κινήσεις που θα βοηθήσουν το κανάλι, τοποθετούνται στα μέσα Φεβρουαρίου. Κατά την κοπή της πίτας του καναλιού, ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Πεφάνης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους πως «δύο θετικές ειδήσεις» αναμένονται σύντομα. Η μία
είναι για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η άλλη για την τακτοποίηση των δανείων.

Οι μέτοχοι όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ, προσπαθούν να γεφυρώσουν τις διαφορές που τους οδήγησαν σε ρήξη στο τελευταίο Δ.Σ. και σκοπεύουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μόνο αν έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία παραγωγής Άνωση έστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο του Mega, ζητώντας επειγόντως να λάβει ενημέρωση εγγράφως για το πότε θα ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τι ποσό από τα οφειλόμενα θα καταβληθούν σε αυτή.

Στον αντίποδα η πολύπαθη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού, οδηγείται σε αποδεκατισμό καθώς υπάρχουν όλο και περισσότερες γκρίνιες για τις χαμηλές επιδόσεις τηλεθέασης.

peoplegreece.comhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα