Η Μαρία Κορινθίου διαψεύδει (ξανά) ότι χωρίζει!

13:21 2/11/2011 - Πηγή: TVNea
Για πολλοστή φορά, η Μαρία Κορινθίου που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό ΑΝΤ1» το πρωί της Τρίτης, επανέλαβε πως δεν χωρίζει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, αλλά μίλησε και για την πρώτη περίοδο της σχέσης τους, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος. Οι φήμες ότι το γνωστό ζευγάρι χωρίζει, έχουν διαδοθεί εδώ και πολύ καιρό και η ίδια η 32χρονη ηθοποιός έχει ήδη κουραστεί να τις διαψεύδει: «Καμία σχέση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν βγάλει αυτό. Δεν ξέρω. Τι να πω; Παρερμηνεύουν προφανώς κάποια λεγόμενά μου. Όταν με ρωτάνε πώς είναι η σχέση μου με τον Γιάννη και αν τσακωνόμαστε, τους
λέω ότι τσακώνομαι. Αλλά όπως τσακώνομαι με τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, έτσι θα τσακώνομαι και με τον Γιάννη» είπε και παραδέχτηκε πως ποτέ δεν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η σχέση τους. Πιστεύει ότι ένας τσακωμός μπορεί να βοηθήσει στη σχέση ενός ζευγαριού μέσα στο γάμο; «Κι εγώ και ο Γιάννης είμαστε εκρηκτικοί ως άνθρωποι. Είμαστε και οι δυο χείμαρροι, δεν χαριζόμαστε. Οπότε όταν θα τσακωθούμε, θα τσακωθούμε!» είπε.

Όταν έμεινε έγκυος στην κόρη της Ισμήνη, ήταν μόνο ενάμισι μήνα μαζί με τον σύζυγό της: «Επειδή εγώ ήμουν ένας άνθρωπος πολύ ανεξάρτητος, δεν ήθελα σχέσεις, παιδιά, οικογένεια. Το να πάρω μια απόφαση να αποκτήσω οικογένεια, να δεσμευτώ και να κάνω παιδί σε τόσο μικρό διάστημα, σημαίνει ότι αυτό που ζούσα ήταν πολύ έντονο και δυνατό. Κι επειδή είμαι πολύ μεθοδικός άνθρωπος και οργανωτικός, όταν παίρνω μια απόφαση, είμαι σίγουρη γι’ αυτό που θέλω να κάνω. Σίγουρα δεν ήταν κάτι επιπόλαιο» εξήγησε.


Keywords
Τυχαία Θέματα