Η Σπυροπούλου... αερίζεται και ένας παππούς χάνει το σπίτι του από την μπόχα!

13:15 30/6/2014 - Πηγή: TVNea
Το είχες εσύ αγωνία πότε πάνε στην τουαλέτα οι δύο ξανθιές του «Μες Στην Καλή Χαρά»; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το έκανε πάλι το... θαύμα της, ενημερώνοντάς μας ότι περπατάει και… αερίζεται!
«Κατερινιώ, πριν την καλημέρα μας, να πούμε στον κόσμο ότι περπατάω και αερίζομαι», είπε νέτα – σκέτα η ξανθιά, προσθέτοντας πως αυτό οφείλεται σε… τεχνικό πρόβλημα με τον κλιματισμό.
«Το λες σε μένα που το έζησα σε δύσκολες στιγμές; Αλλά τέλος πάντων τώρα...», απάντησε η Καραβάτου και προκάλεσε την
τύχη της.
Όσοι τηλεθεατές δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή, φρόντισε η Κωνσταντίνα να τους ενημερώσει: «τι εννοείς; Ήσουν τουαλέτα;».
«Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος ότι την ώρα που κόπηκε το ρεύμα είχα πάει τουαλέτα. Είναι μια πληροφορία που θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτήν», είπε η Καραβάτου, με την ντροπή… στα ύψη!
Φαντάσου να πάρει και δική του εκπομπή το ξανθό μας το κορίτσι…

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περπατάει και να… αερίζεται, ωστόσο ένας ηλικιωμένος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του εξαιτίας της μπόχας από την έλλειψη αέρα! Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που ζει ο 75άχρονος Γερμανός Φρίντχελμ Άντολφ δεν άντεξαν την τσιγαρίλα του και ανάγκασαν την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος του παππού να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. Ο ηλικιωμένος επί 40 χρόνια όχι μόνο κάπνιζε σαν φουγάρο αλλά παράλληλα δεν αέριζε καθόλου το σπίτι του με αποτέλεσμα η πολυκατοικία να ποτίσει τσιγάρο!Παρά την προειδοποίηση της ιδιοκτήτριας πως θα του κάνει έξωση αν δεν κόψει το κάπνισμα, ο Άντολφ συνέχισε και τελικά την κατάσταση ανέλαβαν οι δικηγόροι και οι δικαστές που έδωσαν το "οκ" για έξωση. Ο μανιώδης καπνιστής προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση, αλλά μάταια! Το εφετείο του Ντίσελντορφ στην Γερμανία απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Φρίντχελμ Άντολφ, εναντίον της έξωσης που του είχε στείλει η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, στο οποίο μένει εδώ και 40 χρόνια και πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να εγκαταλείψει το διαμέρισμα!Φανταστείτε...να ήταν η Κωνσταντίνα και ο Άντολφ στο ίδιο δωμάτιο τι θα γινόταν?!?!! Θα εγκατέλειπαν οι ένοικοι την πολυκατοικία!!!
star
Keywords
Τυχαία Θέματα