Νίκος Μουρατίδης: Είναι ο Βέρτης γκέι;

12:54 22/8/2017 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης:

Η προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Είναι ο καλλιτέχνης που χτίζει μια θαυμάσια καριέρα και που δεν δίνει δικαιώματα για κουτσομπολιά και σκάνδαλα γύρω από τα ιδιωτικά του.

Είχα πάει σε μια ξαδέλφη μου, η οποία λυσσάει να μαθαίνει κουτσομπολιά και λεπτομέρειες από την ζωή των καλλιτεχνών και κάποια στιγμή που κοντεύαμε να εξαντλήσουμε όλα τα θέματα, αναφώνησε: “…καλέ αυτόν τον κούκλο τον Βέρτη, ποια θα τον πάρει”;

Δεν θυμάμαι χρονολογία ακριβώς – πρέπει να ήταν 2001-2002- που ήμουν υπεύθυνος
στα μουσικά θέματα του περιοδικού STATUS. Στο τέλος της χρονιάς όλοι οι συντάκτες έπρεπε να προτείνουμε ποια 3 πρόσωπα κατά την γνώμη μας, θα μας απασχολούσαν τον επόμενο χρόνο. Εγώ τότε είχα διαλέξει τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, τον dj και παραγωγό G.Pal και τον Νίκο Βέρτη. Κάπου τον είχε πάρει το αφτί μου και μου άρεσε. Θα τον φωτογράφιζα στον Τάκη Διαμαντόπουλο. Πήγα, και μέχρι να ετοιμαστεί ο Τάκης, κάθισα με τον νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή να τα πούμε. Έβαλα ένα μπλοκάκι και ένα στυλό και τον έβαλα να μου μιλάει. Εγώ σημείωνα λέξεις….

Όταν μετά από καιρό συναντηθήκαμε, με αγκάλιασε και με φίλησε λέγοντας μου, ότι δεν πίστευε ότι κάποιος δημοσιογράφος που σημειώνει λέξεις θα έγραφε ένα τόσο ωραίο άρθρο. “Είναι ότι ωραιότερο έχει γραφτεί για μένα. Μιλάγαμε τόση ώρα, εσύ σημείωνες λέξεις, και το κομμάτι βγήκε σούπερ”, μου είπε. Ε, καταλαβαίνετε ότι τον συμπάθησα ακόμα πιο πολύ…..

Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1976 στην Ολλανδία. Το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος Αρβανιτίδης. Κατάγεται από την Γαληψό Καβάλας, και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική. Παίζει μπουζούκι από 7 χρονών και η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!

Και άρχισαν τα γνωστά κουτσομπολιά. “Ο Βέρτης είναι gay”. Ε, και; Τι σε νοιάζει εσένα κούκλα μου; Τι μας το λες, σαν κατηγορία; Κατηγορείς κάποιον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις; Χαχαχαχαχαα πολύ ρετρό σε βρίσκω. Ρωτάω άνθρωπο που κυκλοφορεί την νύχτα στα κέντρα διασκέδασης και μαθαίνει τα πάντα, αν πράγματι ο Βέρτης είναι gay.

“ Έτσι λένε, ότι ο Βέρτης μπορεί και να είναι gay, αλλά κανείς δεν έχει αποδείξεις. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα”.

Άρα, είναι κουτσομπολιά και ράδιο αρβύλα!

Ναι, αλλά απ’ την άλλη γιατί δεν λένε για τον Μακρόπουλο, τον Σφακιανάκη, τον Χολίδη, τον Αργυρό;

Και δηλαδή για τον Σάκη που έλεγαν, ισχύει; Και για τον Ρέμο έχουν πει, και για τον Μαζώ, και για τον Μαρτάκη…. άσε με σε παρακαλώ…..

Εμάς σαν κοινό, μας ενδιαφέρει οι καλλιτέχνες να είναι συνεπείς στην δουλειά τους και στην τέχνη τους, να βγάζουν ωραία τραγούδια και όχι σκουπίδια, να κάνουν ωραίες εμφανίσεις και να σέβονται το κοινό τους που πάει και πληρώνει να τους βλέπει και να τους ακούει. Τι κάνουν σπίτι τους, είναι δική τους δουλειά. Και ο Βέρτης είναι ίσως ο μοναδικός που κάνει τόσο ωραία καριέρα και επενδύει συνέχεια χρήματα για τον ήχο του, τα φώτα και τους χώρους που τραγουδάει. Λένε ότι στο ΥΤΟΝ, έχει βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ και έχει μπει μέτοχος μόνο και μόνο για προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μια γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μου λέει: “Ο Βέρτης για την φωνή που έχει, κάνει την καλύτερη καριέρα όλων. Είναι νοικοκυρόπαιδο και σέβεται το κοινό. Είναι πολύ καλός καλλιτέχνης. Οι φωτογραφήσεις του λίγο με χαλάνε – γιατί μου θυμίζουν διαφήμιση Βάρδας-Αναγνωστόπουλος – αλλά οκ… δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα”.

Ο Βέρτης είναι κούκλος, προσέχει τις δουλειές του, προσέχει το ρεπερτόριο του, η παγκόσμια και η πανελλαδική περιοδεία του ήταν ξένων προδιαγραφών και χαίρομαι πολύ που σκίζει. Είναι ευγενικό παιδί, σέβεται και δεν επιτρέπει να του “μαγαρίσουν” την προσωπική του ζωή. Δεν καταφεύγει σε μικρότητες και δεν καταδέχεται να κάνει αρπαχτές, αυτό δηλαδή που κάνουν όλοι.

Μέσα στα 15 χρόνια που κάνει καριέρα, έχει κυκλοφορήσει περίπου 8 δίσκους, όλοι χρυσοί και πλατινένιοι, και έχει και ένα τραγούδι, που εγώ προσωπικά το αγαπώ πολύ: Πες το μου ξανά (2005).

nikosonline.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
κοκλωνης γκει, γκει κουτσομπολια
Τυχαία Θέματα