Ο Ουγγαρέζος στον Ant1?Όλο το παρασκήνιο...

13:45 22/4/2015 - Πηγή: TVNea
Και ξαφνικά οι τηλεοπτικές βόμβες σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις.Γιατί μόνο σαν ¨τηλεοπτική
βόμβα¨ θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επιστρέφει στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και να παίρνει μεταγραφή για τον Ant1.

Έτσι μπορεί να θεωρείται σίγουρο από πολλούς ότι είναι με το ένα πόδι στον Alpha,για να βρίσκεται στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου,ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν.Η φημολογία αυτή ξεκίνησε επειδή έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος
Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά από περίπου 1,5 χρόνο είχαν ξανά μία φιλική επαφή,με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να θερμανθούν ξανά.

Αυτό το αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του ¨Happy Day¨ και έχουμε κάθε λόγο να τη πιστεύουμε,αφού είναι φίλη με το Δημήτρη και συναντιούνται καθημερινά στο ραδιόφωνο.Μάλιστα οι φήμες περί μεταγραφής του,είναι κάτι το οποίο η Σταματίνα άφησε να υπονοηθεί ότι στέκουν σαν σενάριο.

Με σιγουριά όμως μπορούμε να σας πούμε ότι ακόμα και ο Δημήτρης να ενταχθεί στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής του Ant1,αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει την απομάκρυνση του Θέμη Γεωργαντά,όπως γράφτηκε κατά κόρων στο διαδίκτυο.

Εν κατακλείδι,θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν το παραπάνω σενάριο θα υλοποιηθεί και τις ανακατατάξεις που θα φέρει αυτό.Άραγε τι κλίμα να επικρατεί στο ¨Mega με Μία¨?Μία εκπομπή που τρέχει και όμως για ένα μέλος της ακούγονται πολλά και διακαναλικά ενδεχόμενα?http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα