Πώς κατάφεραν τα σημερινά πρωινάδικα να ξεπεράσουν σε κατινιά τα παλιά μεσημεριανάδικα;

11:45 23/11/2013 - Πηγή: TVNea
Αρχές και μέσα της προηγούμενης δεκαετίας τα μεσημεριανάδικα ήταν ό,τι πιο κίτρινο, αλλά τηλεοπτικά ενδιαφέρον κάποιες φορές, υπήρχε στην ελληνική τηελόραση. Τσακωμοί ανάμεσα σε cult και αυθεντικά πρόσωπα, κακοπροαίρετος σχολιασμός ως εκεί που δεν πάει και ό,τι πιο επιφανειακό σε επίπεδο ανθρώπινης προσέγγισης.

Σήμερα, τα δύο ψυχαγωγικά πρωινάδικα κατάφεραν να γίνουν ακόμα πιο κίτρινα γεμάτα κατινιές και σχόλια καφενειακού επιπέδου. Το μοντέλο στα τέσσερα με τις φτηνές επευφημίες, οι γηπεδικές κραυγές, οι βωμολοχίες,
τα σχόλια τύπου "δεν θα του καθόμουν", "ξέκ@λο" κ.λπ.. Η λογική του "όλοι εναντίον όλων" και "όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω". Ακόμα και οι πανελίστες ξεσπούν κατά δικαίων και αδίκων ανοίγοντας μάλιστα και μέτωπα με πανελίστες άλλων εκπομπών. Σχολιάζονται τα πάντα με τη λογική "ένας θα πει το κακό και ξεκινάνε τα παρατράγουδα..". Όλα αυτά μπορεί να είναι τηλεοπτικά προκλητικά και να κάνουν εντύπωση κερδίζοντας κάποια νούμερα τηλεθέασης.

Το ίδιο συνέβαινε και τότε. Ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος. Απλά, ευελπιστεί κανείς ότι μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής εξέλιξης, η τηλεόραση και οι πρωταγωνιστές της θα είναι πιο ώριμοι. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το μόνο θετικό είναι ότι το πρωινό του Ant1 φαίνεται πλέον να παίρνει μεγάλη και ξεκάθαρη διαφορά. Φανταστείτε τι θα γινόταν σε περίπτωση που παιζόταν η πρωτιά στον πόντο..Μόνος χαμένος; Ο τηλεθεατής.
Keywords
Τυχαία Θέματα