Προφυλακιστέοι κρίθηκαν η 22χρονη Αγγελική και ο 39χρονος ΄΄Ιάσονας΄΄

18:16 5/3/2015 - Πηγή: TVNea

Προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου και ο 39χρονος «Ιάσονας», που απολογήθηκαν στον εφέτη ειδικό ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.
Και οι δύο κατηγορούμενοι, που είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σχετίζονται με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης, φέρονται να έδωσαν τυπικές απολογίες στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είπε στον ανακριτή: «Δεν απολογούμαι, δεν αναγνωρίζω την διαδικασία, δηλώνω αναρχική».
H Αγγελική Σπυροπούλου, αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο, καθώς της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης «Γοργοπόταμος» που φέρονται να σχεδίαζαν από κοινού μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς με τον Χριστόδουλο Ξηρό για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού έγκλειστων μελών της οργάνωσης. Ο 39χρονος «Ιάσονας», φέρεται ως στενός συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού. Σύμφωνα με τις αρχές, γενετικό υλικό του κατηγορούμενου εντοπίστηκε σε εμπρηστικούς μηχανισμούς. Ο 39χρονος ανέγνωσε και ένα κείμενο με τις θέσεις του ενώπιον του ανακριτή.

Star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα