Σεισμικές δονήσεις στα πρωινάδικα!

13:36 18/5/2011 - Πηγή: TVNea
Ολα είναι στον αέρα και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα...

Αν και τα προηγούμενα χρόνια τέτοια περίοδο όλοι ήξεραν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν, τώρα το μέλλον των «μονομάχων» διαγράφεται αβέβαιο. Οι υπεύθυνοι των καναλιών ανακατεύουν ξανά τα χαρτιά τους, ενώ συγχρόνως προσπαθούν με… κλεφτές ματιές να μάθουν τα χαρτιά των αντιπάλων τους.

Ετσι, έχουν στο «περίμενε» τους TV αστέρες, οι οποίοι καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι όλο και περισσότερο ανησυχούν για τους θρόνους τους
στην πρωινή ζώνη. Και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις που θα προκαλέσουν σεισμό στον «οικισμό» της πρωινής ζώνης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν ακόμη υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο με το MEGA. Η επιτυχία του ζευγαριού που αποτυπώθηκε στα καθημερινά ραβασάκια τηλεθέασης της Nielsen θα έδινε αυτόματα σε προηγούμενες εποχές το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, ενώ το συμβόλαιό τους θα συνοδευόταν με γενναία αύξηση στις αμοιβές τους.
διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ...

Οι οικονομικές δυσκολίες όμως που επικρατούν και στα τηλεοπτικά κανάλια αναγκάζουν όλους τους υπεύθυνους να ξεχάσουν τα «χρυσά» συμβόλαια και να επιβάλουν περικοπές και μειώσεις.

Οι προβληματισμοί στο MEGA
Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτή του καναλιού της Μεσογείων, υπάρχει θρίλερ με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», οι υπεύθυνοι στο MEGA δεν μπορούν να καταλήξουν στο τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα τέθηκε σοβαρά το ενδεχόμενο κατάργησης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Ο βασικός λόγος ήταν το κόστος παραγωγής σε μία περίοδο που τα διαφημιστικά έσοδα στη συγκεκριμένη ζώνη έχουν μειωθεί κατά πολύ.  Οι πιο… ψύχραιμοι όμως, υποστήριξαν ότι ένα κανάλι όπως το MEGA πρέπει να έχει δυνατό πρόγραμμα και ιδιαίτερα σε παραδοσιακές ζώνες, όπως η πρωινή, πρέπει να δίνει το «παρών». Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε πως το μέλλον του «Πρωινό mou» θα επανεξεταστεί εν ευθέτω χρόνο και αφού πρώτα αποφασιστεί ο συνολικός προϋπολογισμός του καναλιού. Οι σκέψεις αυτές που βασανίζουν τα στελέχη του MEGA μεταφέρθηκαν και στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, στην ανεπίσημη αυτή ενημέρωση διευκρινίστηκε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι προτεραιότητά τους για την παρουσίαση είναι αυτοί, αφού κατάφεραν από την αρχή της σεζόν με το προσωπικό στιλ τους να φέρουν το «Πρωινό mou» στην κορυφή της κατάταξης ξεπερνώντας κατά πολύ τους αντιπάλους τους.

Ακόμη όμως, τα στελέχη του MEGA δεν μπορούν να πάρουν καμία οριστική απόφαση αν δεν καταφέρουν πρώτα να εξοικονομήσουν χρήματα από τον συνολικό προϋπολογισμό κι αφού δουν τι πρόκειται να γίνει με τη ζώνη του prime time. Το σίγουρο πάντως είναι πως, αν όλα πάνε καλά, θα συνομιλήσουν πρώτα με το ζευγάρι Λιάγκα -Σκορδά, ώστε να σ
Keywords
Τυχαία Θέματα