Σπύρος Σούλης: Η μάνα μου δεν θέλει να ξέρει τι γύρισμα έχω προγραμματίσει

11:47 19/2/2015 - Πηγή: TVNea

Τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα να δοκιμάζει τα πιο επικίνδυνα επαγγελματικά. Έχει αψηφήσει τα ύψη και πολλές φορές πάει κόντρα στις φοβίες του προκειμένου να παρουσιάσει μέσα στην εκπομπή του επαγγελματικά που δεν είχαμε ιδέα για την ύπαρξη τους.

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και... «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα».

Μάλιστα δεν έχουν λείψει και τα ατυχήματα αφού κατά την διάρκεια ενός γυρίσματος είχε ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Για μένα είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Νομίζω ότι τα πράγματα που έχω δει δεν τα βλέπει άνθρωπος και χαίρομαι που τον βλέπουν μέσα από εμένα και άνθρωποι στην τηλεόραση. Ακούς τον κόσμο τόσο καιρό που λέει πως θέλουν να δουν διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση. Ποτέ δεν έχω κάνει τίποτα στην τηλεόραση που να μην αφορά τον άνθρωπο», λέει ο Σπύρος Σούλης στο protothema.gr

Ακόμη εξηγεί πως πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της επικινδυνότητας των επαγγελμάτων υπάρχουν κολλήματα και στο γύρισμα καθώς μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή.
«Μπορείς να κάνεις το γύρισμα μόνο όταν μπορούν και οι ίδιοι να δουλέψουν και εκεί καταλαβαίνεις πόσο δύσκολη είναι δουλειά τους».
Η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος Σούλης είναι αρκετά τολμηρός αφού μέχρι στιγμής έχουμε δει να φέρνει εις πέρας δουλειές που ούτε καν φανταζόμασταν ότι μπορούσε να κάνει. Κάθε φορά που παρακολουθούμε μάλιστα την εκπομπή η αγωνία χτυπάει κόκκινο εξαιτίας της φύσης των επαγγελμάτων.

Ο ίδιος μας αποκάλυψε πως αντιδρά η μητέρα του κάθε φορά που μιλάει στο τηλέφωνο μαζί της για να της πει λεπτομέρειες για το επόμενο γύρισμα.
«Έπαιρνα τους γονείς μου τηλέφωνο και τους έλεγα με μεγάλο ενθουσιασμό: «ξέρετε τι θα κάνω σήμερα; θα πάω να κρεμαστώ σε μία ανεμογεννήτρια και θα πέσω με σχοινιά κτλπ...» κάποια στιγμή όπως ακριβώς στο λέω μου λέει η μάνα μου: «βρε παιδάκι μου κάνε μου μια χάρη δεν θέλω να ξέρω».

Ακόμη αποκαλύπτει: «Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα γνωρίσαμε άλλους ανθρώπους άλλες φιλοσοφίες. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα. Αυτό προσπαθώ να μεταδώσω και στους τηλεθεατές. Όταν θα δουν την ανεμογεννήτρια θέλω να σκεφτούν και όλο αυτό που υπάρχει γύρω της».
Πρόκειται να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν η εκπομπή; O Σπύρος Σούλης εξηγεί: «Θα ολοκληρώσουμε όλο τον πρώτο κύκλο κανονικά. Τώρα έχουμε και κάποια νέα γυρίσματα και αυτό για φέτος γιατί υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα δεν υπάρχουν και πάρα πολλά ζόρικα επαγγέλματα στην Ελλάδα».
Τέλος αποκαλύπτει ένα «ζόρικο» επάγγελμα που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες στους δέκτες μας και λέει: «Έχει ξεκινήσει μια καινούργια εταιρεία με νέα παιδιά και είναι κούριερ με ποδήλατα. Παίρνεις το δέμα από τον Πειραιά και έχεις να το παραδώσεις την ίδια μέρα στην Εκάλη. Είχα να παραδώσω από τον εστιατόριο του Ηλία Μαμαλάκη φαγητό. Μου βγήκε η γλώσσα»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα