ΣΤΟ ΡΑΦΙ!: Έρχεται τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 21:45, στο Ε!

15:01 12/10/2013 - Πηγή: TVNea
Η νέα, ανατρεπτική, ξεκαρδιστική κωμωδία που όλοι περιμέναμε,
έρχεται τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 21:45, στο Ε!

Όταν μιλάμε για γάμο… όλοι στεκόμαστε… ΣΤΟ ΡΑΦΙ!

Η νέα ανατρεπτική κωμωδία του Παναγιώτη Καποδίστρια κάνει πρεμιέρα στο Ε, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 21:45 για να μας καθηλώσει… με το γνωστό θέμα που όλοι, άνδρες – γυναίκες, λατρεύουμε να μισούμε!!!

«Εγώ πότε θα
γίνω μάνα;» «Εγώ είμαι γεννημένος εργένης!»… Αυτά και άλλα πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε στην ξεκαρδιστική σειρά, που θα μας κάνουν τελικά να δούμε το γάμο με άλλο μάτι! Κι αν δεν μας αρέσει… αλλάζουμε το φινάλε της σειράς με την ψήφο μας! Θα μείνουν ΣΤΟ ΡΑΦΙ… ή όχι; Γιατί.. σ’ αυτή τη σειρά, όλοι έχουμε δικαίωμα γνώμης!

Στο 1ο επεισόδιο, λοιπόν, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, στις 21:45, θα δούμε…

Η ΜΑΝΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ
Η Έρη είναι μια μητέρα που έχει αφιερώσει ολοκληρωτικά την ζωή της στην 17χρονη κόρη της, Λήδα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, ξέχασε πως είναι γυναίκα και παρ’ όλες τις προσπάθειες της κολλητής της να την ταρακουνήσει, αυτή παραμένει σταθερή στις απόψεις της. Όταν η μοίρα την φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με τον γοητευτικό γείτονά της, τα πράγματα αλλάζουν. Αποφασίζει να ζήσει τη ζωή της για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια. Η κόρη της όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνη.
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Καποδίστριας
Σενάριο: Λητώ Συμβουλίδου
Παίζουν: Μπέσσυ Μάλφα, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Φωτοπούλου, Φαίη Βάκρινου, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Μάγδα Κυπριώτη, Γιώργος Λουρωτός

Αυτή τη σεζόν σίγουρα θα μείνουμε όλοι μαζί… ΣΤΟ ΡΑΦΙ, στο νέο πρόγραμμα του Ε!
Keywords
Τυχαία Θέματα