Τέλος ο δρ. McDreamy από το Grey's Anatomy

17:16 24/4/2015 - Πηγή: TVNea

Ο δρ. Derek Shepherd ή αλλιώς δρ. McDreamy για τις γυναίκες θαυμάστριές του βοηθά κάποια θύματα τροχαίου και στη συνέχεια επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο αργότερα τον παρασύρει ένα φορτηγό και τον σκοτώνει.
Αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που συμμετέχει ο Patrick Dempsey στο Grey's Anatomy, καθώς ο σταρ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δραματική σειρά που τον καθιέρωσε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.
Πρόσφατα ο Dempsey είχε υπογράψει συμβόλαιο συμμετοχής και στη 12η σεζόν, ενώ υπήρξε από
τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς και στις 11 σεζόν.
Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Entertainment Weekly: Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα... Ήταν μία φυσική εξέλιξη της ιστορίας. Και σκεφτόμουν ότι ήταν προφανώς η σωστή στιγμή".
Όσο για την τελευταία μέρα γυρισμάτων ανέφερε: "Ήταν μία μέρα όπως κάθε άλλη... άλλη μια μέρα στη δουλειά. Συνέβαιναν τόσα πολλά. Είσαι στο κέντρο των γεγονότων, δεν είσαι στη διαδικασία εξέλιξης".
Μιλώντας για την τηλεοπτική του σύζυγο Meredith Grey την οποία υποδύεται η Ellen Pompeo, σχολίασε: "Ήταν μαγική η σχέση, ήμασταν σαν παντρεμένο ζευγάρι. Ήταν δέκα χρόνια και ήταν μαγικά από την αρχή. Είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή".
Με ανακοινώσεις τους το ABC όσο και η δημιουργός της σειράς Shonda Rhimes αναφέρθηκαν στην εικονική παρουσία του Dempsey στη σειρά και τον ρόλο του ως δρ. Derek Shepherd.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα