Θανάσης Τσαλταμπάσης: "Αι σιχτίρ πια με τα Τούρκικα!"

15:06 19/10/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος σήμερα στις 20.00 στο Μovies & Stars στο MTV Greece, o Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο αγαπημένος κωμικός που ξεκινάει παραστάσεις με τη Ναταλία Δραγούμη και πρωταγωνιστεί στο νέο σήριαλ του Μέγκα "Πίσω στο σπίτι" μιλάει για τις άδειες τσέπες του, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις ψηλές γυναίκες που του αρέσει να κατακτάει. Όλα αυτά σε μία ξεκαρδιστική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη. 


ΚΡΙΣΗ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:
" Δουλεύω αλλά δεν πληρώνομαι ακόμα!"
"Στο θέατρο οι πρόβες δεν πληρώνονται. Στο σήριαλ πληρωνόμαστε 7 μήνες μετά και την ταινία την πληρωνόμαστε συνήθως με την προβολή. Στην σκέψη μου έχω λεφτά, στην τσέπη μου όχι ακόμα. Είμαι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση γενικά αλλά και ειδικά στην τηλεόραση. Νιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω, τουλάχιστον ειναι δημιουργικό όμως στεναχωριέμαι με πολλούς συνεργάτες μου που δεν έχουν δουλειά φέτος. Όσο για τη Μέρκελ, δεν ξέρω τι να πω... Όταν σε κάποιον χρωστάς, θα αρχίσει να θέλει να σου κάνει κουμάντο. Επομένως της δίνω και λίγο δίκιο..."

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: "Μου αρέσουν οι ψηλές!" 
Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια σε σχέση, εννοείται ότι είναι πιο ψηλή απο εμένα! Και να θέλω δεν βρίσκω πιο κοντές (γέλια). Είμαι πολύ καλά και ενώ δεν σκέφτομαι τον γάμο, σίγουρα θέλω να κάνω ένα παιδί. Πάντως γενικά μου αρέσουν οι πιο ψηλές. Έχω υπάρξει με βολειμπολίστρια που ήταν 1.82 και όπως καταλαβαίνεις ήταν "να ανοίξει η γη να με καταπιεί". Ήταν μια σχέση σπιτιού!!! Θύμιζε αναρρίχηση σε βουνό... βέβαια την κατακτούσα την κορυφή!!! Όσο για τις πλαστικές, μου αρέσουν οι γυναίκες που περιποιούνται. Αν το ψεύτικο στήθος ανεβάζει την ψυχολογία μιας γυναίκας τότε είμαι οκ. Μου δίνουν συχνά τον τίτλο του "γλυκούλη", αλλά ο γλυκούλης μονο εαν είναι έξυπνος επωφελείται!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ Αρναουτογλου: Μου λείπει από την πρωινή ζώνη. Λείπει το ήθος του!"
Για μένα ο Γρηγόρης είναι από τα πιο ταλαντούχα άτομα σε αυτό που κάνουν. Μου λείπει από την πρωινή ζώνη. Μου αρέσει η ποιότητά του σαν άνθρωπος, άσχετα με τις κατηγορίες που συχνά υπάρχουν. Αξίζει γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Πάντα θα με πάρει στη γιορτή μου ή σε μια νέα μου δουλειά και αυτό το εκτιμώ πολύ. Μου λείπει από το πρωί. Λείπει το ήθος του.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑ: "Αι σιχτιρ πια με αυτά!"
Ως ηθοποιός οφείλω να υπερσπιστώ το συνάφι μου και τη δουλειά μου. Σίγουρα θα προτιμούσα να υπάρχουν περισσότερες ελληνικές σειρές, αλλά από την άλλη καταλαβαίνω τον μαγαζάτορα/καναλάρχη. Τα τούρκικα είναι καλές παραγωγές, είναι πολύ καλοφτιαγμένα και πολύ οικονομικά, οπότε στην παρούσα φάση βολεύουν.  Εγώ βέβαια προτιμώ τα ελληνικά! Αν μπορούσα να τους πω κάτι τότε θα έλεγα "Αι Σιχτίρ"! Είναι σημείο των καιρών που πιστεύω ότι θα χαθεί σύντομα!


Keywords
Τυχαία Θέματα