Ζουμ στις γειτονιές των... στεναγμών

10:46 18/2/2016 - Πηγή: TVNea
Στην Καισαριανή, με τον Μανώλη Γλέζο να θυμάται την εκτέλεση του αδελφού του, Νίκου. Στη μέχρι πρότινος αριστοκρατική συνοικία της Κηφισιάς, όπου πλέον τα συσσίτια έχουν αυξηθεί κατά 80% και άνθρωποι που ζούσαν μέσα στην ευμάρεια βιώνουν τη φτώχεια με απόλυτη υπερηφάνεια.

Στο Περιστέρι, στο Κερατσίνι και με την ελπίδα ενός αφιερώματος στις συνοικίες της Θεσσαλονίκης, αν φυσικά τα οικονομικά του καναλιού το επιτρέψουν,
θα μας ταξιδέψει για ακόμη μία σεζόν η εκπομπή του Alpha «Στη γειτονιά μας» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Μάρκο και Φωτεινή Πετρογιάννη.

Από τον Νοέμβριο

«Πήραμε το πράσινο φως για τη δημιουργία 12 επεισοδίων μέσα στο 2016. Τόσο η Φωτεινή όσο κι εγώ μιλούσαμε από τον Νοέμβριο του 2015 με τη διοίκηση του καναλιού για την επαναφορά της παραγωγής "Στη γειτονιά μας", η οποία κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ακόμη και στις επαναλήψεις» αναφέρει στην «Εspresso» ο Δημήτρης Μάρκος και συμπληρώνει: «Η αγάπη του κόσμου για τις γειτονιές του μας έφερε και πάλι στη μικρή οθόνη. Αυτή η εκτίμηση, που εκδηλώθηκε με δεκάδες e-mails, ήταν η αφορμή.

Η περιέργεια η δική μας να συνεχίσουμε, να θέλουμε να είμαστε ρεπόρτερ σε τόπους που έχουμε περπατήσει στα παιδικά μας χρόνια αλλά ουσιαστικά δεν γνωρίζουμε μας έδωσε και πάλι το μικρόφωνο στο χέρι. Ωστόσο, το πραγματικό ενδιαφέρον του Alpha να είναι ένα κανάλι γενικής στόχευσης που φιλοξενεί εκπομπές όπως οι "360 μοίρες" και "60 λεπτά Ελλάδα" έδωσε ώθηση και σε εμάς, μια ομάδα 15 ατόμων, ώστε να συναντηθούμε και πάλι σε μια εκπομπή που προσφέρει ενημέρωση, ψυχαγωγία και έρευνα».

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 18.00 από την Καισαριανή και από το ιστορικό κέντρο Χάραμα, στο οποίο τραγούδησε ο ο πατριάρχης του ρεμπέτικου Βασίλης Τσιτσάνης.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα