Choose | Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος | Καμπάνια

Η ΙΔΕΑ Η Choose δημιούργησε, κατόπιν spec, την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος με τίτλο «In the Heart of Experiences», η οποία αξιοποιεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και τους ντόπιους κατοίκους της περιοχής για να προβάλει τη Στερεά Ελλάδα ως έναν προορισμό 4 εποχών.

Με συμβολικό επίκεντρο τους Δελφούς, ένα παγκοσμίου εμβέλειας τοπόσημο της Στερεάς Ελλάδας,

και δημιουργικό όχημα τους θρυλικούς χρησμούς, η Περιφέρεια χρησιμοποιεί το στοιχείο του χιούμορ και δημιουργεί μία καμπάνια με έντονο τοπικό χρώμα.

Πρωταγωνιστές της είναι οι άνθρωποι του τόπου, που λόγω καταγωγής, έχουν στο DNA τους το να μιλούν με έναν τρόπο αινιγματικό και διφορούμενο, ο οποίος αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Έτσι, αντί να δίνουν ακριβείς οδηγίες στους επίδοξους επισκέπτες για το τι να κάνουν και τι να δουν, αντλούν έμπνευση από την Πυθία και δίνουν τους δικούς τους, χιουμοριστικούς χρησμούς.

Η καμπάνια «έτρεξε» στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, σε ιστοσελίδες και social media, σε πανελλαδικά και περιφερειακά Μέσα, ενώ προβλήθηκε και σε διαδικτυακά Μέσα του εξωτερικού. Την παραγωγή ανέλαβε η Steficon.

Keywords
Τυχαία Θέματα