H GroupM ιδρύει το Ad Innovation Accelerator

Τη συνεργασία της με μεγάλες video streaming πλατφόρμες εγκαινίασε η GroupM, ο media buying βραχίονας του ομίλου WPP, με σκοπό τη δημιουργία μια ομάδας εργασίας η οποία θα βοηθήσει τους marketers να πλοηγηθούν στο streaming περιβάλλον.

Το Ad Innovation Accelerator αποτελεί ομάδα εργασίας

με σκοπό να χαράξει στρατηγική και να δημιουργήσει scalable ad formats, σχεδιασμένα ως πανταχού παρόντα σε κάθε streaming περιβάλλον που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, όπως Peacock, Telly, The Roku Channel, YouTube κ.ά.

Το πρόγραμμα θα εκκινήσει αρχικά στη Βόρεια Αμερική για τους πελάτες του GroupM στις Mindshare, Wavemaker και EssenceMediacom. Μέσα στο 2024 θα λανσαριστεί και σε άλλες αγορές με στόχο την ανάπτυξη και την πιλοτική εφαρμογή νέων διαφημιστικών formats σε υφιστάμενα και αναδυόμενα κανάλια.

Με επικεφαλής την επενδυτική ομάδα της GroupM, το Ad Innovation Accelerator θα έχει ως στόχο να εξελίξει το παραδοσιακό σποτ των 30΄΄ με την ενσωμάτωση προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών οι οποίες θα βελτιώσουν τις brand-to-viewer συνδέσεις και θα δημιουργήσουν μετρήσιμα αποτελέσματα για τους διαφημιζομένους της GroupM που συμμετάσχουν.

Η νεοσύστατη ομάδα θα συνεδριάσει στις αρχές του 2024, ενώ οι εταίροι της έχουν ήδη συμφωνήσει στους πρώτους στόχους.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα