LG και Meta ενισχύουν τη συνεργασία τους

Τη στρατηγική συνεργασία της με τη Meta ενισχύει η LG, με στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη της εκτεταμένης πραγματικότητας (XR), μέσα από την ένωση των δυνάμεών τους σε επίπεδο προϊόντων, περιεχομένου, υπηρεσιών και πλατφορμών, ώστε να προωθήσουν από κοινού την καινοτομία στην εμπειρία των πελατών στον αναπτυσσόμενο ψηφιακό χώρο.

Στις 28/2, η ηγεσία της LG, συμπεριλαμβανομένου του CEO William Cho και του Park Hyoung-sei, Προέδρου της Home

Entertainment Company, συναντήθηκε με τον ιδρυτή και CEO της Meta, Mark Zuckerberg στους LG Twin Towers στο Yeouido της Σεούλ, όπου συζητήθηκαν επιχειρηματικές στρατηγικές και εκτιμήσεις για την ανάπτυξη συσκευών XR επόμενης γενιάς.

Ο Cho δοκίμασε τα ακουστικά Meta Quest 3 και τα έξυπνα γυαλιά Meta της Ray-Ban, εκφράζοντας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ενδιαφέρον για τις επιδείξεις προηγμένης τεχνολογίας της Meta, εστιάζοντας κυρίως στα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα της Meta και στις δυνατότητές της για την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης σε συσκευές. Η LG οραματίζεται ότι, ενώνοντας την πλατφόρμα της Meta με τις δικές της δυνατότητες περιεχομένου/υπηρεσιών από τον τομέα της τηλεόρασης, μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό «περιβάλλον» στον τομέα XR.

Keywords
Τυχαία Θέματα