Plan A από τα Marks & Spencer για ένα βιώσιμο αύριο

Τα Marks & Spencer στο πλαίσιο της παγκόσμιας δέσμευσής τους για ένα βιώσιμο αύριο, θέτουν σε εφαρμογή το Plan A. Το πρόγραμμα που εφαρμόζεται σε όλη την αλυσίδα δραστηριοτήτων με την κάθε χώρα να υιοθετεί σε τοπικό επίπεδο πρακτικές, εστιάζει σε θέματα βιωσιμότητας και εταιρικής υπευθυνότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Marks & Spencer Ελλάδας έχουν σχεδιάσει σειρά δράσεων, που σχετίζονται άμεσα με τις δραστηριότητες της εταιρείας στην εφοδιαστική αλυσίδα, στη μείωση της ενέργειας και στην εδραίωση ενός

συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδας, Anita Sabarwal, σημείωσε σχετικά: «Η βιωσιμότητα και η κοινωνική ευθύνη βρίσκονται στον πυρήνα των Marks & Spencer εδώ και δεκαετίες.

Στα Marks & Spencer Ελλάδας εφαρμόζουμε πρακτικές βάσει αυτών των πυλώνων και με την ομάδα μας έχουμε καταφέρει να τις πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να συνεισφέρουμε έμπρακτα στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στους ανθρώπους μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο πάθος και με αίσθημα ευθύνης για να παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις και στο όραμά μας για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα