To Dove επιστρέφει στο Super Bowl

Το Dove παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου το διαφημιστικό του σποτ για το Super Bowl LVIII, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Instagram από την Kylie Kelce, η οποία ξεκίνησε συνεργασία με το brand για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα που θίγει η συγκεκριμένη επικοινωνία.

Η 30 δευτερολέπτων διαφήμιση με τίτλο

«Hard Knocks» έρχεται να ρίξει φως στο εύρημα ότι το 45% των νέων κοριτσιών εγκαταλείπουν την άθληση λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης για το σώμα τους. «Το συναισθηματικό τραύμα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα νεαρά κορίτσια σε ένα αθλητικό περιβάλλον, κατά τη διάρκεια της περιόδου που το σώμα τους αλλάζει, είναι μερικές φορές μεγαλύτερο από οποιοδήποτε σωματικό χτύπημα που μπορεί να υποστούν κατά την άθληση», ανέφερε ο Daniel Fisher, Global Executive Creative Director της Ogilvy.

Το σποτ ξεκινά με σκηνές στις οποίες κορίτσια πέφτουν ενώ αθλούνται, ενώ στα μισά οι θεατές βλέπουν μια νεαρή αθλήτρια να κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να αισθάνεται δυσφορία για το πώς δείχνει με το μαγιό που φορά για την προπόνηση. Τελικά, ξεπερνά τις αρνητικές σκέψεις και πέφτει στην πισίνα με τους φίλους της.

Το «Hard Knocks» εισάγει στο πρόγραμμα Body Confident Sports του Dove και, επίσης, σηματοδοτεί την επιστροφή του Dove στο Big Game, καθώς είχε μείνει εκτός από το 2006, όταν «έτρεξε» το Walking the Talk. Έρχεται, καθώς το φετινό Super Bowl αναμένεται να συγκεντρώσει ένα μεγάλο γυναικείο κοινό, εν μέρει λόγω της Taylor Swift.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dove,Super Bowl