Από την PRAN η νέα εταιρική ταυτότητα της Eurofast

Η PRAN συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Eurofast, υλοποιώντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα. Πρόκειται για ένα έργο που διήρκεσε σχεδόν ένα έτος, με τη συμμετοχή των ομάδων της PRAN από το γραφείο της Αθήνας και του Λονδίνου.

Το λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε περισσότερα από 21 γραφεία της Eurofast στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

και τις χώρες της Βαλτικής, γεγονός που τονίζει τη διεθνή εμβέλεια και τον αντίκτυπο του έργου. Ο Αναστάσιος Προδρόμου, CEO της PRAN δήλωσε στο DailyFax: «Η στρατηγική μας συνεργασία με τη Eurofast και η επιτυχής υλοποίηση της νέας εταιρικής τους ταυτότητας αντανακλά τη δέσμευσή μας για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας εδώ και 12 χρόνια.

Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να μετουσιώσουμε το όραμά τους σε πραγματικότητα και να είμαστε μέρος αυτής της δημιουργικής διαδικασίας». Η Ιρένα Δαμιανού, COO της Eurofast ανέφερε:

«Η συνεργασία με την PRAN αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο για την εξέλιξη της επωνυμίας μας. Η συνεργατική και δημιουργική προσέγγιση της ομάδας τους, μαζί με τη βαθιά κατανόηση των βασικών αξιών και της τοποθέτησής μας στην αγορά, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της απήχησης και του αντίκτυπου της επωνυμίας μας. Αυτή η συνεργασία έχει αναζωογονήσει την ταυτότητά μας και ενίσχυσε τη δέσμευσή μας για αριστεία και καινοτομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα