Αποκλειστική συνεργασία Tailwind και Flashtalking για την Ελλάδα

Η Tailwind, εταιρεία του ομίλου TDG, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με τη Flashtalking, εταιρεία της Mediaocean, στις περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής και τις Σκανδιναβικές χώρες, για να παρέχει ολοκληρωμένες ad-serving, campaign management και dynamic creative

optimization λύσεις στους marketers. Η Flashtalking είναι ανεξάρτητη ad-tech πλατφόρμα για creative personalization σε όλα τα κανάλια marketing.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αποκλειστική συνεργασία μας με την Tailwind σε σημαντικές αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής», δήλωσε ο Simon Thorne, Managing Director EMEA της Flashtalking: «Η συνεργασία μας, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν τοπική υποστήριξη, σε ακόμα περισσότερες περιοχές, από έμπειρους επαγγελματίες που γνωρίζουν σε βάθος τις τοπικές ανάγκες και προκλήσεις».

Ο Οδυσσέας Ντότσικας, Managing Partner της Tailwind δήλωσε: «Πιστοί στο όραμα της Tailwind να επιταχύνουμε την ψηφιακή μετεξέλιξη των τμημάτων marketing των συνεργατών μας, φέρνουμε τη δύναμη του δημιουργικού που έχει αποδειχθεί ότι έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην απόδοση τους. Μέσω της στρατηγικής μας συνεργασίας με τη Flashtalking, ισχυροποιούμε την πολυετή δραστηριότητα στην παροχή creative personalization και digital advertising intelligence λύσεων στους τοπικούς marketers, βοηθώντας τους να κερδίσουν τη μόνη μάχη που έχει σημασία σήμερα, τη μάχη για να κερδίσουν την προσοχή των καταναλωτών».

Keywords
Τυχαία Θέματα