Δορυφορική πλατφόρμα για τη διανομή αθλητικών εκδηλώσεων από τη SES

Η SES παρουσιάζει την πρώτη, όπως τονίζει, δορυφορική πλατφόρμα αφιερωμένη στη διανομή αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων. Η νέα πλατφόρμα στον premium δορυφόρο της SES θα καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για συγκέντρωση και μετάδοση αθλητικού περιεχομένου.

Η βάση πελατών της SES από τον χώρο των αθλημάτων και των εκδηλώσεων μπορεί πλέον να συγκεντρώσει και να προσφέρει αθλητικά και ζωντανά γεγονότα στις οθόνες των θεατών από την Ευρώπη και την περιοχή MENΑ

(Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική), μέσω της νέας δορυφορικής πλατφόρμας της SES. Ένας από τους πρώτους πελάτες που αξιοποίησε τη νέα πλατφόρμα για μηχανοκίνητα αθλήματα στην περιοχή EMEA είναι το WRC Promoter.

«Με τις αθλητικές εκδηλώσεις και τις ζωντανές μεταδόσεις να ανακάμπτουν μετά τα δύο τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να παρέχουν το βασικό αθλητικό περιεχόμενο στους fans τους με σιγουριά και αξιοπιστία στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας», δήλωσε ο Michele Gosetti, Επικεφαλής Πωλήσεων, Sales, Sports & Events στην SES.

Keywords
Τυχαία Θέματα