Εκδήλωση Τύπου για τη ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης για την ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου στην Ελλάδα και τη Γερμανία», με διακριτικό τίτλο «The Pleasure of European PDO Products, Graviera Naxou PDO», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Τύπου στο Momix bar στις 19 Ιουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΣ

Ναξου, δικαιούχου του προγράμματος, Δημήτριος Καπούνης, η Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Qualitycert Limited, εκτελεστικού οργανισμού του προγράμματος, Παρασκευή Τέγου, καθώς και δημοσιογράφοι, food bloggers και διαμορφωτές κοινής γνώμης οι οποίοι και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ, Παύλος Σατολιάς. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους στόχους του προγράμματος που αφορούν την ενημέρωση σχετικά με τα πλεονεκτήματα των προϊόντων ΠΟΠ, καθώς και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του λογότυπου ΠΟΠ, μέσω της γραβιέρας Νάξου ΠΟΠ.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση τόσο για τα πρότυπα που εφαρμόζονται κατά τη διαδικασία παραγωγής της Γραβιέρας Νάξου ΠΟΠ, όσο και για την ιχνηλασιμότητα και τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Πραγματοποιήθηκε και γευστική δοκιμή με κύρια βάση του μενού την ΠΟΠ Γραβιέρα Νάξου.

Keywords
Τυχαία Θέματα