Έως 19/04 οι αιτήσεις για τα Packaging Awards 2024

Τα Packaging Awards 2024 έρχονται για 8η χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν τις εταιρείες που δημιουργούν καινοτόμες συσκευασίες με σεβασμό στις αρχές της βιωσιμότητας και με δέσμευση στη δημιουργικότητα, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Τα βραβεία συνθέτουν επτά βασικές ενότητες, τις Excellent Company, Technology-Innovation, Sustainability, Marketing, Supply Chain, με ανανεωμένες κατηγορίες.

Καθώς, φέτος, μέρος των βραβείων θα είναι τα Printing Awards hosted by Packaging Awards, τα οποία θα επιβραβεύσουν την αριστεία επιχειρήσεων του κλάδου γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και τυπογραφίας,

έχουν προστεθεί δύο νέες ενότητες, οι Printing Awards και 3D Printing. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν Gold, Silver και Bronze βραβεία και ένα ανανεωμένο και δυναμικό sticker το οποίο μπορούν να προσαρμόσουν στη συσκευασία των προϊόντων τους.

Επίσης, θα διεκδικήσουν και έναν από τους τέσσερις τίτλους της χρονιάς: Packaging Brand of the Year, Packaging Company (Supplier) of the Year, Packaging Designer of the Year και Printing Leader of the Year.  Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος ΔΣ Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, West. Στην Επιτροπή συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων του κλάδου, στελέχη marketing και τεχνολόγοι γραφικών τεχνών. Σημειώνεται ότι τα Packaging Awards διοργανώνονται από την Boussias Events με τη συνεργασία του ΣΥΒΙΠΥΣ. Οι εταιρείες που διακρίνονται στα Packaging Awards 2024 έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο θεσμό βραβείων συσκευασίας, World Star Packaging Awards 2025, του World Packaging Organization. Τα υποψήφια έργα υποβάλλονται έως τις 19 Απριλίου στο https://www.packagingawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα