Η Volvo Car Hellas, Χρυσός Χορηγός στο φετινό Delphi Economic Forum

Η Volvo Car Hellas ήταν Χρυσός Χορηγός στο φετινό Delphi Economic Forum ΙΧ και αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, όπως το νέο EX30, ενώ συνέβαλε στην ατζέντα, στο πλαίσιο της συζήτησης «Electrifying the way to a sustainable planet».

Τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας συνεισέφεραν την εμπειρία και

τις γνώσεις τους από τον μετασχηματισμό της Volvo Cars, «την πιο φιλόδοξη και αποφασιστική “Μεγάλη Μετάβαση” στον κλάδο του αυτοκινήτου», προς την ηλεκτροκίνηση και τη βιωσιμότητα. Όπως ανέφεραν, η επιτυχία της στρατηγικής που εφαρμόζει η Volvo, με σταθμούς τη μετεξέλιξή της σε εταιρεία αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2030 και σε πλήρως κυκλική επιχείρηση έως το 2040, αντανακλάται στην περσινή χρονιά-ρεκόρ.

Υπογραμμίζεται δε εμφατικά από την πρόσφατη αναθεώρηση των επιδιώξεών της που έγιναν ακόμη πιο φιλόδοξες: ενδεικτικά, μείωση CO2 κατά 75% ανά αυτοκίνητο έως το 2030 και μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2040. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2023, τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Volvo κατέλαβαν το 17% στις συνολικές ταξινομήσεις της στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα