Η μέγιστη αξιοποίηση του Generative AI μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Τη στρατηγική της για τη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής του ΑΙ ανακοίνωσε η παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και μητρική εταιρεία της Icap Crif. Σύμφωνα με την Crif, η δυναμική αυτή αφορά τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα, την ικανοποίηση και αποδοτικότητα των πελατών της και θα πρέπει πάντα να ευθυγραμμίζεται με τις αρχές της δικαιοσύνης και της διαφάνειας.

Μέσα

από μια σειρά συνεντεύξεων, ηγετικά στελέχη της Crif εμβαθύνουν στην υπεύθυνη υιοθέτηση του ΑΙ, εξετάζοντας ζητήματα δεοντολογίας, απορρήτου δεδομένων και ασφάλειας.

Μεταξύ αυτών, ο Carlo Gherardi, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Crif Group, επισημαίνει πως το Gen AI δεν θα πρέπει να αναγνωρίζεται ως μια ευκαιρία ή ένα όφελος, αλλά ως μια ευθύνη ή ένα καθήκον να ενισχυθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η αυτονομία, η ικανοποίηση των πελατών και κατ’ επέκταση η συνολική ευημερία, ενώ η Natalia Shchelovanova, Eπικεφαλής του Global Open Innovation Hub της Crif διαπιστώνει ότι το Gen AI προσθέτει αξία σε κάθε επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα