Η περιέργεια στο επίκεντρο παγκόσμιας καμπάνιας της Carlsberg

«Η περιέργεια είναι το συστατικό εκείνο που σε οδηγεί στα καλύτερα πράγματα της ζωής». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας της Carlsberg, με την «υπογραφή» της Fold7 και τίτλο «The best things come to the curious».

Ένα σποτ 40 δευτερολέπτων ταξιδεύει τους θεατές πίσω στον χρόνο. Το σποτ ξεκινά με ένα φεστιβάλ της σημερινής εποχής και στη συνέχεια, οι θεατές μεταφέρονται μέσω του λογότυπου Carlsberg, σε ένα πολυτελές μπαρ την εποχή της τζαζ, σε ένα μουσικό ρεσιτάλ του 18ου αιώνα, σε ένα στράτευμα Ρωμαίων που χορεύουν, σε ένα χωράφι με έναν βοσκό που παίζει φλάουτο

και σε μια σπηλιά γεμάτη πρωτόγονους ανθρώπους. Κάθε χρονική στιγμή συνοδεύεται και από την ίδια μουσική υπόκρουση προσαρμοσμένη στο ύφος της εποχής, ενώ το σποτ ολοκληρώνεται με τη φράση «Τα καλύτερα πράγματα ξεκινούν με την περιέργεια; Πιθανώς».

Ο Dave Billing, Executive Creative Director της Fold7, ανέφερε πως η νέα πλατφόρμα απαίτησε άφθονη έρευνα σε διαφορετικές αγορές ενώ η Carlsberg ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί μια παγκόσμια πλατφόρμα για όλες τις αγορές. Η νέα creative πλατφόρμα θα τρέξει σε Ασία, Νότια Αμερική και Ευρώπη έως και το 2025.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα