Κόμβος ταλέντων η Bain & Company στην Ελλάδα

Την εικόνα της Bain & Company στην Ελλάδα παρουσίασαν ο Δημήτρης Ψαρρής, Managing Partner της Bain & Company Greece και ο Ανδρέας Κυριλής, Partner και μέλος των παγκόσμιων πρακτικών Energy & Natural Resources και Advanced Manufacturing & Services της Bain, σε media brunch που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου.

H

ίδρυση του γραφείου της Bain στην Ελλάδα το 2022, ήρθε ως αποτέλεσμα της διευρυνόμενης συνεργασίας της Bain με σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, και της αυξημένης ζήτησης για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της στη χώρα. Η εταιρεία ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και της βιομηχανίας, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των καταναλωτικών/λιανικών προϊόντων και του Private Equity.

Στα πρώτα δύο χρόνια λειτουργίας, η Bain έχει αναλάβει έργα στους τομείς της στρατηγικής, μετασχηματισμού, τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, βιωσιμότητας και ενεργειακής μετάβασης, ενώ δρα και ως σύμβουλος σε εξαγορές και συγχωνεύσεις. Το γραφείο της Bain στην Αθήνα δε, αποτελεί κόμβο ταλέντων στην ευρύτερη περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόμβος, Bain, Company, Ελλάδα,komvos, Bain, Company, ellada