Μνημόνιο συνεργασίας του ομίλου BBDO με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ο όμιλος επικοινωνίας BBDO και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Digital Transformation: E-Diplomacy, e-Campaigning και Digital Law» (Digi-DCL) του Παντείου Πανεπιστημίου υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας σε θέματα Επικοινωνίας στο ψηφιακό περιβάλλον.

Η συνεργασία εστιάζει στους τομείς digital campaigning, digital branding, digital-immersive media, digital experience

και digital R με τη χρήση αναδυόμενων τεχνολογιών. Βασικοί στόχοι είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, τεκμηριωμένης γνώσης, θεωρητικών επεξεργασιών και ερευνητικής εμπειρίας, η σύνδεση της έρευνας και της ψηφιακής καινοτομίας με την αγορά εργασίας.

Ο καθηγητής Βασίλης Χατζόπουλος, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Digital Transformation: e-Diplomacy, e-Campaigning and Digital Law – MADigiDCL, δήλωσε:

«Η συνεργασία αυτή υποστηρίζει ιδανικά τη δέσμευση του Παντείου Πανεπιστημίου να λειτουργεί ως κόμβος παραγωγής και μετάδοσης νέας γνώσης, να καλλιεργεί τη διεπιστημονικότητα και την εξωστρέφεια, και να προάγει την ποιοτική διασύνδεση της ακαδημαϊκής και ερευνητικής δραστηριότητας με την αγορά». Ο Τάσος Πράσινος, Πρόεδρος και CEO του ομίλου BBDO, ανέφερε: «Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στη στρατηγική μας για σταθερή προσήλωση στην αξιοποίηση νέων επιστημονικών εργαλείων και εφαρμοσμένων πρακτικών σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας τους οποίους εξυπηρετούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα