Νέα σεζόν στην Costa Navarino με πληθώρα εμπειριών

Τον Φεβρουάριο ξεκινά η νέα σεζόν για την Costa Navarino, παρέχοντας στους επισκέπτες και ιδιοκτήτες κατοικιών πληθώρα εμπειριών. Ενδεικτικά, φέτος, θα είναι η πρώτη πλήρης σεζόν για το Mandarin Oriental, ενώ το 2024 σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της οικιστικής κοινότητας των Costa Navarino Residences και την πρώτη πλήρη σεζόν για τη Navarino

Agora.

Ενδεικτικά, το The Westin Resort Costa Navarino ξεκινά τη σεζόν στις 18 Φεβρουαρίου, με δραστηριότητες όπως πενθήμερο πρόγραμμα με το Culinary Institute of America και το FC Bayern Football Camp το καλοκαίρι.

Το Mandarin Oriental Costa Navarino θα λειτουργήσει από την 1η Απριλίου, ανοίγοντας, μέσα στη χρονιά, πέντε νέες βίλες τριών και τη νέα Royal Villa πέντε υπνοδωματίων με σειρά νέων υπηρεσιών στο spa και το καινούργιο Kids Club. Τη λειτουργία τους ξεκινούν, επίσης, το The Romanos, a Luxury Collection Resort στις 25/04 και το W Costa Navarino στις 3/05.

Τα γήπεδα γκολφ και το International Olympic Academy Golf Course, θα ανοίξουν στις 19/02, ενώ νέες αεροπορικές πτήσεις θα συνδέουν την Καλαμάτα με διάφορα σημεία της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα