Νέα συνεργασία για τους TheFutureCats

Από τον Δεκέμβριο του 2023, οι TheFutureCats ξεκίνησαν συνεργασία με την Αγορά Μοδιάνο, για τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου στο TikTok.

Σχεδίασαν τη στρατηγική περιεχομένου, σύμφωνα με τις κατάλληλες θεματικές και τον short-form video προσανατολισμό της πλατφόρμας, για την ενίσχυση του brand awareness και του επιθυμητού positioning της Αγοράς Μοδιάνο, «ως μίας σύγχρονης, πολυπολιτισμικής αγοράς τροφίμων που απευθύνεται στον καταναλωτή του σήμερα και φιλοξενεί το αύριο της γαστρονομίας κάτω από τη στέγη της», όπως επισημαίνεται.

Οι

πρώτοι μήνες ολοκληρώνονται με αύξηση των followers, των video views και του engagement. Καθώς προχωρά το 2024, η συνεργασία «αποδεικνύεται όχι μόνο ως μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση της online παρουσίας μιας ιστορικής αγοράς, αλλά και ως ένα ορόσημο για την εξέλιξη της ψηφιακής επικοινωνίας στον τομέα της γαστρονομίας και του πολιτισμού», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Η επιτυχία αυτής της συνεργασίας θέτει τις βάσεις για μελλοντικές ενέργειες που θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν και να ενισχύουν την εμπειρία των επισκεπτών της Αγοράς Μοδιάνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα