Νέα συνεργασία του NextCom Group στον κλάδο της πράσινης ενέργειας

H PVMAINT Energy Services, συνεχίζοντας την 10ετή πορεία της στην ελληνική αγορά, με εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων άνω των 150MW και με περισσότερα από 400 εγκατεστημένα συστήματα, εντάσσεται πλέον στο τμήμα Next-Energy του ομίλου ΝextCom.

Η PVMAIΝΤ που στελεχώνεται από 25 έμπειρους μηχανικούς στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων ΑΠΕ, μέσω της ένταξής της στον όμιλο NextCom, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της, αλλά και

την επέκτασή της σε μεγάλης κλίμακας έργα αξιοποίησης της πράσινης ενέργειας. Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του NextCom Group, Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς, ανέφερε:

«Παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή και κατανοώντας τις εξελίξεις στον κλάδο της πράσινης ανάπτυξης, καλωσορίζουμε την PVMAINT στην μεγάλη οικογένεια του ομίλου. Η ενσωμάτωση της PVMAINT στον όμιλο NextCom, αποτελεί μέρος της εφαρμογής ενός στρατηγικού πλάνου επιχειρηματικής ανάπτυξης που περιλαμβάνει πολύ καλά σχεδιασμένες επενδύσεις στους τομείς διαχείρισης ενεργειακών φυσικών πόρων, ενώ είμαστε σίγουροι ότι η νέα ομάδα θα διαπρέψει και θα εκπληρώσει το όραμά της μέσα στο οικοσύστημά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
NextCom Group,