Ολοκληρώθηκε ο 12ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος της Eurolife FFH

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Advanced Program in Management for Insurance Executives», που πραγματοποιείται, εδώ και χρόνια, από τη Eurolife FFH και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ολοκλήρωσε ακόμα έναν ακαδημαϊκό του κύκλο, τον 12ο κατά σειρά.

Συγκεκριμένα, ο 12ος κύκλος του προγράμματος κάλυψε πέντε διαφορετικά γνωστικά πεδία, μέσα από 40 ώρες διδασκαλίας. Παράλληλα, η Eurolife FFH πραγματοποίησε και έναν επιπλέον αριθμό επιμορφωτικών

ημερίδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες έλαβαν μέρος πάνω από 161 συμμετέχοντες, με θεματικές εστιασμένες στο digital marketing του ασφαλιστικού κλάδου και την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας για τον ασφαλισμένο μέσα από τη στατιστική.

Οι 32 συνεργάτες της εταιρείας που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη διαδικασία παρακολούθησης αλλά και τα αντίστοιχα τεστ, αποφοίτησαν από το πρόγραμμα παραλαμβάνοντας το σχετικό Πιστοποιητικό Σπουδών, κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα